PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: int kota problemi

Varsayılan int kota problemi

arkadaşlar millet günde 10 tane video izliyor kotası dolmuyor ben 2 tane video izlioyrum kotam doluyo nasıl olur bu iş .Benim net ortak ( ama diğer kullanıcını pc bozuk olduğundan pc yi acamıyor dolayısıyla netede giremiyor) ağ bağlantı kablom yine 10 metrede uzun acaba bu yüzden olabilrmi .
    Video izlemsem bile yine aynı baskasının pc de bir siteyi dolaşıyorum 3 mb gidio toplam
    kendi pc 'mde dolaşıyom 7 mb.
    Ne virüss var pc de nede dışarıdan bağlanan başka biri Her ay yine 50 tl giriyo bana nasıl iş bu ?
    En son ulkucugenc92 tarafından düzenlenmiştir: 16.03.2010 21:46

güncel ....
    Arkdaşlar bir fikri olan yokmu ?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    VAN

Video göründüğünden çok kota götürüyor..Sendeki sorun bendede var..Samimi söylüyorum 2 video seyrettim (2-3 dklık) 75-80 mb kota gitti..Bu nasıl oluyor bilmiyorum..Dediklerine göre ttnet ve diğer servisleri (biri gibi) sen doldurmasanda illaki dolduruyolarmş

Valla eğer netin kovalı ise video çok az seyredeceksin yoksa kotayı sömürüyor vallaha
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Modemden çıkıp hub switch tenmi geliyor bağlantı.Arada hub varsa bağlantı sinyalinde düşüş ve kayıp olmaz.Şu kota durumu nedir çözmedim?...Kaç GB kotalı kullanıcısınız madem ortak (TTnet göre yasak!) sınırsıza geçin rahat edin aranızda ücreti adil şekilde paylaşırsınız.Artık güncel siteler flash ağırlıklı yada video boardcast siteleri malum epeyce harcamakta kotadan...Çözüm yüksek hızda sınırsız bağlantı.

Benzer Başlıklar

1. sayfaları dolaşırken kota artması? (artarsa kota virüsü bulaşmış olabilir mi?)
    CumhuriyeTR tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 19.09.2009, 02:48
  2. kota problemi lütfen yardım edin?
    ffaattiihh_58 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 02.02.2009, 13:56
  3. Kota Problemi
    Basayev tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 02.02.2009, 00:45
  4. Kota problemi