PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan webcam güvenlik... lütfen yardım edin arkadaslar... lütfen....

arkadaslar.. ben laptop kullanıyorum.. webcamımın ısığı ben kendi isteğimle cam actığımda sürekli olarak yanıyor camı kapattığımda sönüyor.. biri benim pcme girip benden habersiz webcamımı acmak istediğinde de bu ışık yanar mı?yardımcı olursanız sevinirim.. lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yapsın...

Olabilir kardeş ama birinin senin pcne girdiğini anlarsın mesela mause sen hareket etitrmediğin halde hareket eder vs. ama bence donaımsal sorun seninki

Karşındaki çok profesyonel ise anlamazsin diye düşünüyorum ama diğerleri belli bir şekilde kendini belli ettirir.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

arkadaslar bu ışık yanar mı yanmaz mı?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Kesinlikle yanar , şuphen varsa siyah elektrik bandı yapıştır : ) yada aygıt yöneticisinden devre dışı yap.

Benzer Başlıklar

1. Arkadaslar yardım edin lütfen
    9600xt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 02.05.2007, 11:51
  2. webcam lütfen yardım edin
    turkojan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 05.12.2004, 18:09