PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Download Accelerator Plus Rapid !

Download Accelerator Plus(DAP) programını uzun zamandır kullanıyorum ve mükemmel bir program bence ama geçen günlerde rapidshare premium hesap aldım bu programlada sadece 4 dosya indirilebildği için çok kötü oldu. Acaba Download Accelerator Plus ın rapid den toplu dosya indiren bir sürümü varmı yoksa hangi programı önerirsiniz. flashgeti denedim kullanışsız.

Valla ben rapidden sınırsız dosya teminatı veren programlar gördüm ama hiç biri işimi görmedi
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

ama internet explorer da 250kb/s indirilen bir dosyayı bu program 700kb/s de indiriyor.

700kb iyi ya ben en fazla 400 gördüm kardeş
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

vallahi öyle kardeş istersen sana ekran görüntüsünü yollayabilirim

Benzer Başlıklar

1. Download Accelerator
    baybface26 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.11.2006, 15:33
  2. Download Accelerator Hakkında
    Sekonder tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 11.08.2006, 22:08
  3. Download accelerator plus (DAP)
    xbaris44 tarafından Yazılım forumunda