PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Kablosuz Yapılandırma Hatası !

Arkadaşlar bilgisayarımda svchost.exe diye bir keylogger var ve aşağıdaki hatayı alıyorum ss aldım ama yükleyemedim...

Kablosuz Yapılandırma
    Bildirim dll dosyası kayıtlı değil, program doğru bir şekilde çalışmaz.

Bu hatayı alıyorum ama eğer virüs programı yüklersem bu hatayı alıyorum.Hangisini denersem deneyeyim Firewall devre dışı kalıyor ve virüs programıda devre dışı kalıyor ZoneAlarm ı yüklemiyor bile.Ne yapmam lazım ? Bilgisayarın performans açılışta 50 felen oluyor simgeler gözükmüyor sonradan geliyorlar her dakika başıda bilgisayarı yeniden başlat diye bir uyarı geliyor.Bir keresinde kapandı bir daha hoşgeldiniz yerine gelirken bu hatayı lsass.exe verdi.Ve devamlı kapanıp açılıyor aynı hatayı veriyordu.C yi biçimlendirdim ama çare olmadı.Combofix le denedim AVG firewall 9 la denedim firewallı devre dışı bıraktılar ama virüslerin adlarını gördüm.Ne yapacağım ?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

her svchost exe keylogger değildir windows altında çalışan bir çok program ve donanım svchost exe ihtiyaç duyar ben win 7 kullanıyorum bende hiç yoksa 10 tane svchost exe var ha bu demek değil ki sende trojan veya başka bir zararlı yok, orada dikkat etmen gereken nokta görev yöneticisinde o svchost exe karşılığında senin oturum adınla hizmet gösteriyorsa sorunlu svchost exedir yani zarar amaçlı çalışan cinsinden önce onu bir bul win 7 kullanıyorsan ilgili svchosta sağ tık yap hizmetlere git seçeneğine gir hangi hizmetleri tutuyormuş görürsün .

Peki bu hoşgeldiniz ekranına gelirken lsass.exe hata veriyor şifre ile ilgili bir hata.Ondan sonra pc yeniden açılıp duruyor devamlı o hatayı veriyor hiçbir şekilde açılmıyor C yi biçimlendiriyorum ancak o şekilde açabiliyorum.Bu yukarıdaki hatayıda verince Windows klasik oluyor her türlü ve çoğu program çalışmıyor.Sağlam bir trojen kapmışım galiba...

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

güvenli modda açıp combofixle tarat önerisinde bulunabilirim ancak en temizi odur.

Combofix denemiş arkadaş sanırım buna en uygun asıl yapıcak olan avg kurtarma cd hem onaracak hem virüs tarayacak ama bu işlemler iin pcnin nete bağlanması şart

Benzer Başlıklar

1. kablosuz usb hatası
    danzel90 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 04.08.2010, 17:27
  2. windows 7 kablosuz internet hatası
    olgun2852 tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 03.08.2010, 19:26
  3. kablosuz ağ bağlantı hatası
    35arif tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3