PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan airties rt-206 ve pikatel airmax 101 arasında access point baglantısı

s.a arkadaşla agda yayın yapan airties rt_206 modeme piaktel airmax 101 modemi access point yoluyla kablosuz baglamam lazım ugraştım bi türlü yapamadım 3-4 sen önce yapmıştım nedense şimdi yapamadım pikatel modemi wireless sinyalini daha güçlü almak için baglamak istiyorum laptopa, kablosuz bir şekilde, pikatelde kprüleme ve erişim noktası die 2 seçenek var köprülemeyi seçince yayın yapan diger modemin mac adresi alltta çıkıyor seçip kaydediyorum dhcp yi de kapatıp airtiese baglı bi ip veriyorum bu sefer pikatelin wireless sinyali laptopta görünmüyor ben bunu daha önce birbirine bagladım fakat nasıl bagladım bilmiyorum bi sunum hazırlayıp sitenin birine resimli koymuştum site kapanmış bilen biri varsa bi zahmet yardımcı olsun lütfen ..ayrıntılı bi açıklama ile yardımlarınızı bekliyorum

çözümü buldum ilgilenen olursa burdan msj atsın resimli anlatım hazırladım isteyen olursa yayınlarım yada yardımcı olurum

resimli anlatımı yayınlarmısın acaba? bide kablo ile mi bağlamak gerekiyor 101 i access point olarak kullanmak için?

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    Aydın / Didim

yanlış hatırlamıyorsam kablo ile bağlayıp modem içinden dhcp ayarını kapatmak gerekiyordu.
    CodeBehind

Benzer Başlıklar

1. pikatel airmax 101-jdownloader
    rude_boy_000 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 04.02.2011, 13:02
  2. Airmax 101 Modeme Access point ayarları yapılması..??
    DeepDarK tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.10.2009, 20:40
  3. Airties mini access point yardim
    Footballman tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 16.09.2008, 13:28
  4. AIRMAX 101 PIKATEL modem.
    exile tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 05.09.2008, 23:46
  5. pikatel airmax sorunu