+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar
Başlık: Güvenliticaret.Net GüVENİLİR Mİ?
-
23.01.2012 20:44 #6
- Katılım Tarihi
- 2012
Arkadaşlar yazıyı yeni gördüm isteyen face den ekleyebilir eski guvenliticaret.net çalışanıyım.İnternet sayfamız son derece güvenlidir kesinlikle bilip bilmeden hiç bir kimsenin hakkında kötü yazmasını istemem. cemsayin20@hotmail.com
-
23.01.2012 21:18 #7
konu biraz eski ama yinede söyliyeyim bence güvenilir bir site değil internette biraz araştırdım site hakkında hiç olumlu yorum görmedim 1 tanede olumsuz yorum gördüm http://forum.donanimhaber.com/m_46231856/tm.htm bence güvenliticaret.com'dan birşey alma biraz daha fazla para öde ama tanınmış sitelerden alışveriş yap
En son freekiller tarafından düzenlenmiştir: 23.01.2012 21:24
-
31.01.2012 17:26 #8
- Katılım Tarihi
- 2012
- Yer
- izmir
alışveriş dneyimi
Arkadaşlar merhabalar. bende dün bu siteden Sony laptop sipariş verdim, akşamına kargoya verildi bilgisi geldi, netten site hakıında pek yorum bulamamıştım, bugün biraz araştırma yapınca bu konuya rasladım. ürün elime geldikten sonra alışveriş deneyimimi sizlerle paylaşırım.
Metin TAŞDELEN
-
02.02.2012 15:53 #9
- Katılım Tarihi
- 2012
- Yer
- izmir
selamlar, bu sitedeki yorumları alışverişimdem önce bulup okumuş olsaydım galiba sipariş vermekten vazgeçebilirdim, ama öyle bir şey varki sitede kendine çeken, piyasadan oldukça aşağıda fiyatları var vede kredi kart oranları çok cazip, internette araştırıncada olumsuz yorumlara doğru düzgün rastlamadım. aradığımda hemen telefonu açtılar, sorduğum sorulara anında cevap aldım, insan ne kadar tanınmamış biyer olsada karşısında muhattap bulunca sorun çıkmaz diye düşünüyor.
Şimdi gelelim benim alışverişimle ilgili yaşadıklarıma.
Sipariş verdiğim ürün.
http://www.guvenliticaret.net/?urun-...-NOTEBOOK.html
Şipariş vermeden önce aradım, stok bilgisi sordum, alacağım laptopla ilgili teknik bilgi aldım.
hangi kargo ile çalıştıklarını öğrendim, ve süpriz ödeme çıkıp çıkmayacağını sordum.
Herhangi bir olumsuzluk görmedim. Sonra siparişi verdim. Kredi kartı benim olmadığı için telefonla arandım ve kart sahibinin cep numrasını aldılar, amca oğlumun krdi kartıyla almıştım. Onay almaları gerektiğini söyledir. Daha sonra onay alındığı maili geldi, akşamına kargoya verdiler, tekrar mail geldi.
Sonuç olarak;
Dün itibariyle sağ salim laptop sorunsuz elime ulaştı, kutu açılmamış ve faturası üzerine yapışmış olarak geldi. gerek telefon ile destek gerekse, diğer yönlerden herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece kargo takibini 1 gün sonra alabildim, oda toplu olarak kargoya verdikleri için kargo takiplerin ertesi gün kendilerine geldiğini söylediler, biraz korkmadım değil yani
herkese iyi günler dilerim.
Benzer Başlıklar
-
Bedava host veren sİtelerden hangİsİ daha gÜvenİlİr?
kobebryant tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 19.10.2008, 20:36 -
UCUZ, GÜVENİLİR, KALİTELİ, GÜLER YÜZLÜ, HIZLI HOST
berkse tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 29.08.2006, 23:45

Alıntıyla Yanıtla

cs oyun sitesi
Bugün, 20:48 / Web İnceleme