PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 12345
23 sonuçtan 21 - 23 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: konanyolcu Mesajı Görüntüle
    Murat Bey bu kişiler demeniz beni inanılmaz rahatsız etti.Nasıl kişiler?

Google aynı site içeriğinden 1'den fazla var diye indexlemeyi kesseydi, her konudaki steden 1 tane olsaydı sanal ortamda sizce bu kadar çok bilgi bulunur muydu?

Forumda bu konudan 100 tane daha olsa da biri başlık açmış, ben de foruma yeni üye olmuşum.Bu konunun aynısında şurada da var diyerek konuyu kilitlemesi gerekenler bildiğim kadarıyla site yöneticileri.Ben hangi konu nerede var bilemem ki!Bilsem de bildiğim bir doğru cevap varsa yazmak isterim ki google belki de bu sayfayı indexleyecek ve arama motorunda biri ileride sorununu yazdığında direkt olarak karşısına bu sayfa çıkacak.Bence bu şekilde de düşünülebilir.Ayrıca gerekirse hepsi tek konuda kolaylıkla toplanır.

Diğer yanıtlarda da belirttiğim gibi 4 yıldan fazladır lisanslı program kullanıyorum.Bu programları 512 mb ram olan bilgisayarda da kullanıyorum, 3 gb ram olan bilgisayarda da.Maalesef tekrar yazıyorum ki lisanslı olarak denediğim en hızlı program nod32'dir.Program başarılı mı?Diğerleri kadar değil ama ben de zamanında yaşadığım gibi konuyu açan arkadaşın bir taratma için bilgisayarının kasılmasını ve saatlerce beklemesini istemem.

Diğer arkadaşımız "RZR87" gibi benim hatam varsa bana program önerebilirdiniz.Böylelikle bu gereksiz gördüğünüz konu da bana ve başka kişilere faydalı olabilirdi.Zaten bildiğim kadarıyla forumları forum yapan da budur.

Neyse anlaşılan bu platformda sadece mevcut konuları araştırıp cevaplayabiliriz.
    kusura bakmayın kardeşim öyle demek istemedim açıklamasınıda mesajın içinde yazıyor zaten kardeşim yeni kişiler anlamına geliyor.Tekrar özür dilerim yanlış anlamadan dolayı.

Alıntı Orijinalini Gönderen: murat5038 Mesajı Görüntüle
    kusura bakmayın kardeşim öyle demek istemedim açıklamasınıda mesajın içinde yazıyor zaten kardeşim yeni kişiler anlamına geliyor.Tekrar özür dilerim yanlış anlamadan dolayı.
    Estağfirullah kardeşim.Konuyu uzattığım için ben özür dilerim.

Görüşmek üzere.

Alıntı Orijinalini Gönderen: kroslav Mesajı Görüntüle
    S.a bana pc kasmıyacak antı vırus programı lazım 512 ram var tarama yapıp gerı sılcem kasmayacak ıyı bısı lazım onerılerınızı beklıyorum ...
    comodoyu indir hem kasmaz hemde trojan konusunda çok başarılı imzamda 1 yıllık lisanslı yasal pro sürüm var başka yerden indirme onlar 30 gün lisanslı

Benzer Başlıklar

1. Acaba hangisi en iyi anti virüs programı?
    metalanil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.02.2011, 18:29
  2. hangi anti virüs programı
    koyuturk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 15.11.2010, 16:19
  3. 18 Tane Online Anti-Virüs Programı
    xxceloxx tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 20.02.2010, 18:54
  4. Sizce hangi anti virüs programı ?