PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Başlık: virüslü mail

Varsayılan virüslü mail

Yeğenimin mail adresinden ekli olan tüm arkadaşlarına sadece link'ten ibaret olan mailler geliyor. İlkinde o linke tıklama gafletinde bulundum ve bilgisayarım o gün bugündür hayretmedi. Yeğenime sordum o da mail göndermediğini ama sorundan diğer arkadaşları haberdar ettiğini söyledi. Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Kardeşim Bak Biz boyna Uyarı yapıyoruz hatta bugün bile yaptım uyarıları dinmemen ve virüs programı kullanmandan Bunlar başına gelir bu bir spam virüsü ve kurtulması kolaydır ama girdikten sonra yapacğını yapmmıştır zaten.. Hemen live msn veya başka bir servis kulanıyorsan sahtecilik yada spam olarak bildir vardır ona tıkla bildir sonra o mesajı açmadan sil ve diğer gelen öyle mesajları ,Böyle tür yada başka kişilerden tanımadığın beklenmedik e postalrı açma açacaksan bile antivirüssüz açma antivirüsler bile fayda etmeyebilir bunlara gereksiz kutusundakileri zaten çoooooook önemli bişey değilse bilmediğin bişeyler varsa hiç açmadan hepsini temizle sonra silinen klasörelerinede bakk oradanda sil....

Benzer Başlıklar

1. VirüsLü CD Mi KurtaramıyoRum
    gunahkar61 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 29.03.2010, 01:35
  2. Virüslü e-postalar
    -MayStrO- tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 14.06.2006, 22:54
  3. Adresimden virüslü mail gönderiliyor
    uur tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4