+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: virüslü mail
-
05.05.2011 19:38 #1
- Katılım Tarihi
- 2011
virüslü mail
Yeğenimin mail adresinden ekli olan tüm arkadaşlarına sadece link'ten ibaret olan mailler geliyor. İlkinde o linke tıklama gafletinde bulundum ve bilgisayarım o gün bugündür hayretmedi. Yeğenime sordum o da mail göndermediğini ama sorundan diğer arkadaşları haberdar ettiğini söyledi. Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
-
06.05.2011 02:40 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2009
- Yer
- İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...
Kardeşim Bak Biz boyna Uyarı yapıyoruz hatta bugün bile yaptım uyarıları dinmemen ve virüs programı kullanmandan Bunlar başına gelir bu bir spam virüsü ve kurtulması kolaydır ama girdikten sonra yapacğını yapmmıştır zaten.. Hemen live msn veya başka bir servis kulanıyorsan sahtecilik yada spam olarak bildir vardır ona tıkla bildir sonra o mesajı açmadan sil ve diğer gelen öyle mesajları ,Böyle tür yada başka kişilerden tanımadığın beklenmedik e postalrı açma açacaksan bile antivirüssüz açma antivirüsler bile fayda etmeyebilir bunlara gereksiz kutusundakileri zaten çoooooook önemli bişey değilse bilmediğin bişeyler varsa hiç açmadan hepsini temizle sonra silinen klasörelerinede bakk oradanda sil....
Benzer Başlıklar
-
VirüsLü CD Mi KurtaramıyoRum
gunahkar61 tarafından Donanım forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 29.03.2010, 01:35 -
Virüslü e-postalar
-MayStrO- tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 18Son Mesaj: 14.06.2006, 22:54 -
Adresimden virüslü mail gönderiliyor
uur tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 30.09.2004, 23:01 -
Icq lite virüslü mü
Blizzard tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 10.02.2004, 16:42 -
Yağmur Gibi Virüslü Mail Yağıyor!!!!
SweetyCat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 21Son Mesaj: 05.02.2004, 10:08

Alıntıyla Yanıtla

yeni akart aldım donuyor.
Bugün, 20:55 / Donanım