PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question biri maillerimi okuyabiliyor!!

birinin maillerimi okuduğundan ve internette yaptığım her türlü işlemi görebildiğinden şüpheleniyorum.bunu kesin anlamanın bir yolu var mı??

ne olur yardım edin bu bilgilere ulaşabildiğine göre bunu bir casus yazılımla yapıyor demektir öyleyse bu casus yazılımı nasıl bulabilirim...

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

eğer çok iyi bir yazılımsa bunu bulman inan çok zor çünkü istediği biçimde çalıştırabilir yani sistem programı veya antivirüs bile olabilir bu (; en basiti bence format at ve uzak bağlantı ayarları onaylı olmasın (=
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Alıntı Orijinalini Gönderen: AmbaSSadoR Mesajı Görüntüle
    eğer çok iyi bir yazılımsa bunu bulman inan çok zor çünkü istediği biçimde çalıştırabilir yani sistem programı veya antivirüs bile olabilir bu (; en basiti bence format at ve uzak bağlantı ayarları onaylı olmasın (=
    bunu bana yapan bir kişi midir yani hacker mı yoksa sıradan bir virüs programımı mı?benim internet bağlantım kablolu bana nasıl ulaşmış olabilir onu merak ediyorum.formattan sonrada başıma gelebilir sonuçta.bütün yaptığım işlemleri görmüş olması netteki konuşmalarımı falan sinir bozucu bu bir suç değil mi ona dava bile açabilirim öyle değil mi?

başlat menüsüne msconfig yaz başlatma linkine tıkla çıkan ekran görüntüsünün resmini çekip buraya yapıştırsana. sana söyleyebilirim ne olduğunu trojenmi keyloggermi? eğer senin bilgisayarına zarar vermediyse şifrelerini değiştirmediyse hiç bir şey yapamazsın cezası yok. ama zarar verdiyse pc ne 2-4 yıldan başlar hapis cezası.

Benzer Başlıklar

1. Maillerimi açamıyorum
    drems006 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 27.06.2011, 10:08
  2. E maillerimi okuyamıyorum
    yasemen_23 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 07.11.2009, 16:26
  3. dvd rw'ım cd okuyabiliyor ama cd yazmıyor. yardım?
    baki_izmir tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 12.01.2009, 18:02
  4. LG DVD-Writer Sürücü Çift Katman Okuyabiliyor mu?
    emrah44 tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 15.09.2008, 13:05
  5. maillerimi göremiyorum
    artistah tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 27.08.2006, 16:23