+ Başlığa Yanıt Yaz
22 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Antivirüs yazılımınızı test edin
-
11.08.2011 10:53 #1
Antivirüs yazılımınızı test edin
Arkadaşlar kullandığınız antivirüsü test etmeniz için içinde 6000 tane virüs bulunan .zip dosyası antivirüsünüzün bunlardan kaçını tespit edeceğini ve ne kadar güvenilir olduğunu merak ediyorsanız bir deneyin.
UYARI: kendi bilgisayarınızda kesinlikle açmayın sadece antivirüs programınızla taratın, antivirüs test etmek amaçlıdır.
http://rapidshare.com/files/10372977/6000Virus.zip
Arkadaşlar ben norton internet security 2011 ile test ettim ve daha rapidshare girip indirmek için bastığımda müdahale edip durdurdu . Sizdende sonuçları beklıyorum.
[LİNK hitman_man'den ALINTIDIR]
3)Halen bir hareket yoksa, hemen üzülmeyin. notepad in .txt olan uzantisini .com olarak degistirin. Bu durumda yakalarsa programınız vasat sayılır (sonuç ek trojan avcılarıyla fena sayılmayacak bir güvenliğiniz var demektir)
4)Tüm bunlara rağmen hala yakalamadi ise ciddi bir probleminiz var demektir!(sonuç hemen o yazılımı silin ve iyi bir AV kurun)
Ileri duzey testde ise dosyayi sıkıştırıp programinizin bulup bulamayacagina bakin.
KOPYALANACAK YAZI:
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
Not: Üstte verilen yazı, antivirüs yazılımcılarının programı test etmek için kullandığı tamamen zararsız bir kodlamadır. İçiniz son derece rahat olsun. Ben 2 bilgisayarımda da kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Yine de size tavsiyem (antivirüs programınız zaten silecek) antivürüs programınız tarafından yakalanamadı ise notepad dosyasını geridönüşüm kutusuna gönderip oradan da silmek.
Ben mcafee internet securty ile yaptım ve sanıyesınde buldu. Bagımsız bır arastırmaya göre sadece virgül farkıyla mcafee 1. çıkmıstır . 2 . olarak da kaspersky çıkmıstır.

Uploaded with ImageShack.us
En son DETONATOR tarafından düzenlenmiştir: 05.01.2012 19:28
-
11.08.2011 14:20 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- İstanbul
ESET NOD32 ANTİVİRÜS 4 diyorum başka da birşey demiyorum ..
-
11.08.2011 14:40 #3
-
02.09.2011 22:32 #4
bende mcAfee kullanıyorum sanıyesınde buldu rarı bıle acamadan buldu
-
02.09.2011 22:45 #5
clamav umursamadı bile ubuntu bu boş ver windows kullananlar düşünsün der gibi.
Benzer Başlıklar
-
Blender test ile sisteminizi test edin. Haydı üyeler benchmark testine katılın
wise tarafından Donanım forumundaYanıt: 354Son Mesaj: 30.08.2011, 02:16 -
ücretsiz antivirüs programları test edildi peki en iyi ücretsiz antivirüs hangisi???
Erzincan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 29.04.2011, 16:35 -
Anti virüs yazılımınızı test edin
pesimist tarafından Yazılım forumundaYanıt: 278Son Mesaj: 10.04.2009, 15:55 -
En iyi antivirüs tüm antivirüsler birden test edildi
titto tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 15.11.2008, 22:15 -
Antivirüs Yazılımınızı Test Edin
PythoN tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 24Son Mesaj: 06.05.2006, 19:30

Alıntıyla Yanıtla

yeni akart aldım donuyor.
Bugün, 20:55 / Donanım