+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
05.09.2011 16:43 #1
- Katılım Tarihi
- 2011
Wireless bağlantıda sürekli kopma yaşıyorum
merhaba arkadaşlar son bir aydır garip bir sorunum var sırayla anlatayım öncelikle interneti komşumuzla birlikte kullanıyoruz ben kabloyla komşum wirilissle komşumun internet sürekli kesilmeye başladı benimkinde bir problem yok modemi açıp kapatınca düzeliyo komşuma internet geliyo fakat bir saat sonra bazen on saat sonra komşumun internet yine kesiliyo yine modemi açıp kapatmak zorunda kaldım baktım böyle olmıyacak modemi degiştirdim iki kez daha sonra devam edince komşunun bilgisayarı formatladık sonra başka bir bilgisayar getirdik oda olmadı cep telefonuyla denedik aynı problem devam etti tek çözüm modemi açıp kamama defalarca müşteri hizmetlerini aradım onlar bizim apartmandaki internet kutusuna attılar topu o bozuktur diye sonra kendi bilgisayarıma bir wireliss adaptör taktım onda aynı sorunu verdi sonra birşey keşfettim sitelere giriş yapamıyorum ama torentten filim indirebiliyorum daha sonra komşum kaçak dijitürk balatmış internetten izlemek için benden kablo çekmemi istedi evine çektim sorun düzelecektirdedim waiyliste problem var kabloyla düzelir diye umut ederken nafile ondada kesiliyo internet anlıyacanız modemi açıp kapatmasam benim bilgişsayar dışında hiçbir bilgisayara internet saglıyamıyorum kablolu yada kablosuz benim bilgisayar okunmuşmudur nedir benim kablulu sürekli internetim geliyor derdime çare
şimdiden teşekkürler
-
05.09.2011 17:14 #2
bence modemi yazılımını güncelle... yada yeni modem al mevcut modemin markası ne?
WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
-
05.09.2011 20:42 #3
- Katılım Tarihi
- 2011
airties 212 daha önce bir kaç modem degiştirdim
-
05.09.2011 20:46 #4
o bulunduğunuz Ortamla ilgili Muhtemelen Etrafınızda Elektrik Trafosu veya Baz istasyonu varsa Wireless bu tarz hataları çok sık vermektedir...Sokaklarda Direklerden geçen Elektrik kabloları dahi wirelessin çekim mesafesinin düşmesine sebebiyet verir...
İyi Forumlar...
-
05.09.2011 20:57 #5
radyo bile sinyali bozuyor...
WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
Benzer Başlıklar
-
varsayılan ağ geçidi kulanılmıyor sorunu ve sürekli kopma
cofig tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 14.08.2011, 18:30 -
internetten sürekli kopma
tayloss23 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 08.08.2009, 19:45 -
wireless usb adaptör ile bağlantıda güvenli mi?
calypso16 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 18.10.2008, 15:22 -
wireless bağlantıda problem var.
spetsi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 01.10.2007, 23:24 -
wireless bağlantıda anahtar sorunu
bilkenter_victor tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 22.10.2006, 13:04

Alıntıyla Yanıtla

x6 o.c
Bugün, 20:02 / Donanım