PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 7 12345 ... SonSon
34 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
  1. #1

    Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...
    Mesaj
    1.382

    Varsayılan Bu site ne diyor? ACİL YANIT!

    Arkadaşlar tesadüfen bu siteye girdim, ve bu uyarı çıktı:

    http://mintsational.com/

    Sizede aynı uyarısıyı veriyor mu?


  2. #2
    Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____
    Mesaj
    8.144

    Varsayılan

    linuxmint tanıtımı zannedersem ! bende bir uyarı vermedi!
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

  3. #3

    Varsayılan

    yook virüs programın virüs bulmuş sitede
    BANA ULAŞIN
    avatarı dahada küçültün mercekle bakalım, yazılarıda küçültün nede olsa reklam izlemeye geldik buraya

  4. #4

  5. #5

    Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...
    Mesaj
    1.382

    Varsayılan

    Ciddi şeyler söylüyor yalnız, korkutuyor insanı Gerçekten sitenin dediği durumda olabilir miyim?

    Zaten internet tam 8 mbps olmasına rağmen feci kasıyor internet, çok yavaş yükleniyor sayfalar falan, ve kontrollü olarak sanki. ((


 

Benzer Başlıklar

  1. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.06.2011, 02:34
  2. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 25.11.2010, 20:19
  3. Görüntü Sürücüsü Yanit VermioR :( Yardim
    YaqaSsS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 14.09.2009, 23:18
  4. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.08.2009, 20:17
  5. Bütün Sitelerde Bu Site Bilgisayarınıza Zarar Verebilir Diyor
    fearcaptain tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 30
    Son Mesaj: 31.01.2009, 19:10