PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
12 sonuçtan 11 - 12 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

...

Bir diğer konu ise sebebini Metronet Teknik Hizmet ekibinin de cevapsız bıraktığı Captcha (özellikle forum siteleri, sosyal ağlarda kullanılan kutucuk içerisine gözüken harflerin yazılması suretiyle oluşturulmuş güvenlik tedbiri) sorunu. İstisnasız olarak hiç bir sitede Captcha'lar görünmüyor. Dolayısıyla Metronet eksik hizmet vermiş bulunuyor ve sorunumu da çözemiyorlar. Bu konuda kendileriyle yaklaşık 4 aydır görüşmeme karşın sadece geçiştirici cevaplar almaktayım. Artık mağduriyetim giderilsin.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/906711/
    Forumda daha önce başka bir fiber internet servis sağlayıcıdaki benzer bir sorunu müşteri hizmetleriyle çözebildiğimizi hatırlıyorum. Müşteri hizmetlerini arayın veya yanıtlanma hızına bakacak olursak yukarıdaki linke sizde bir başlık açın.

Alıntı Orijinalini Gönderen: DETONATOR Mesajı Görüntüle
    Forumda daha önce başka bir fiber internet servis sağlayıcıdaki benzer bir sorunu müşteri hizmetleriyle çözebildiğimizi hatırlıyorum. Müşteri hizmetlerini arayın veya yanıtlanma hızına bakacak olursak yukarıdaki linke sizde bir başlık açın.
    Teşekkür ederim sonunda sorunun neyden kaynaklandığı anladık sayenizde ancak biraz önce metroneti aradım kesin bi sonuc alamadım ilgili teknik servisimiz sizinle ilgilencek fln dediler biz sizi arayacağız fln dediler ama bakalım hayırlısı

Benzer Başlıklar

1. Sitelere üye olurken dogrulama kodları görünmüyor..
    DepresseD tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.09.2010, 16:30
  2. Sitelere göremiyorum Msne giremiyorum.
    NeqBeT tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 17.03.2007, 11:40
  3. sitelerin kaynak kodlarını göremiyorum
    prelude tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.03.2005, 14:41
  4. güvenlik kodunu göremiyorum
    madtery tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.07.2004, 17:40
  5. Uzaktan Login olurken