+ Başlığa Yanıt Yaz
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
31.01.2012 23:55 #1
- Katılım Tarihi
- 2012
Sitelere Forumlara vs. Üye Olurken Güvenlik Kodlarını Göremiyorum!
Öncelikle Hepinize Kolay Gelsin Arkadaşlar.
Benim Sorunum Şu; Herhangi bir siteye kayıt olurken zorunlu olarak doldurmamız gereken alanlardan biri de güvenlik kodlarıdır. ( Bazı sitelerde güvenlik kodu veya resimdeki karakterler diye sorar ) Hepiniz sıkça karşılaşıyorsunuz bu kodlarla ancak ben karşılaşamaıyorum
Sorunum da bu aslında, bütün internet tarayıcılarını denedim ancak hepsinde aynı sorun var. Sitelere üye olurkenki güvenlik kodları ne yapsam ne etsem gözükmüyor. Bunun için sizlerden yardım istiyorum.
Örneğin Hotmail'e Kaydolurken: http://www.hizliupload.com/di-KZMZ.jpg
Bir Diğer Sorunumsa Şu; Bildiğiniz gibi birçok download sitesi var. Hotfile, Rapidshare, Uploaded.to, Fileserve gibi. Hepiniz buralardan sıkça indirme yapıyorsunuz, ancak ben bunu da yapamıyorum
Örneğin Hotfilede Bu Şekilde Oluyor: 1. http://www.hizliupload.com/di-UYGU.jpg
2. http://www.hizliupload.com/di-587P.jpg
Uploaded.to da iste hepinizin bildiği gibi 12 saniye bekledikten sonra download butonu aktif oluyor, bende ise son 1 saniyeye geldiğinde duruyor öyle kalıyor.
Bu anlattığım problemler bende 3-4 aydır var, ara sıra forumları karıştırıyordum bu konu hakkında ama bi sonuca varamadım, sizden yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden Teşekkür Ederim İyi Forumlar
-
01.02.2012 05:40 #2
- Katılım Tarihi
- 2012
site cookie'leri vs. çerezleri temizle bakalım.
Ccleaner ve advanced system care ile tam tarama yapınız.
tararken web browser programları kapalı kalsın.
-
01.02.2012 14:29 #3Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2009
- Yer
- İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...
net fremaworks,java shockware,flash player bunların olması yeter.Eğer bunlar varken sorun yaşıyorsan biyerlerde yanlış yapıyorsundur/yapmışsındır.
İmzadaki 1. indir güncelle full scan yap,Cookie Dosyalarında veya java eklentilerinden gelen kalıntılarda virüs olma olasılığı var.Önceden bu durumda olan birkaç kişiye yardım edip düzeltmişdim forumu dolaş belki bulursun.
-
01.02.2012 22:56 #4
- Katılım Tarihi
- 2012
Dediklerinizi aynen uyguladım, bilgisayarımda gereksiz olan bir cok seyi temizlesede sorunu çözmemde yardımcı olmadı. Kayıt defteri ile ilgili birçok problem çıktı aynı programla o sorunları giderdim ancak sorun hala devam ediyor. Bende bilgisayarıma format attırdım az önce, hala aynı sorunları yaşıyorum çıldırmak üzereyim
Teşekkür ederim
-
01.02.2012 22:59 #5
- Katılım Tarihi
- 2012
Sizinde dediklerinizi format attırmadan önce uyguladım onlardan da bir sonuç alamadım, formatın kökten çözüm olacağını düşündüm ancak oda olmadı. Yalnız format attırdığım yerde sorunlarımı dile getirdim, adam yanımda girdi sitelere kayıt olmaya calıstı bütün güvenlk kodları gözüküyordu, hotfile v.b sitelerden birşeyler indirmeye çalıştık onlarda da sorun yoktu, fakat eve geldiğimde aynı sorunlarla yeniden karşılaştım. Acaba benim internet sağlayacımla alakalı birşey mi diye düşünüyorum, metronet kullanıyorum.
Teşekkürler.
Benzer Başlıklar
-
Sitelere üye olurken dogrulama kodları görünmüyor..
DepresseD tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 06.09.2010, 16:30 -
Sitelere göremiyorum Msne giremiyorum.
NeqBeT tarafından Yazılım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 17.03.2007, 11:40 -
sitelerin kaynak kodlarını göremiyorum
prelude tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 03.03.2005, 14:41 -
güvenlik kodunu göremiyorum
madtery tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 15.07.2004, 17:40 -
Uzaktan Login olurken
emreka tarafından Linux forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 31.05.2003, 18:41

Alıntıyla Yanıtla

Windows 7 de Hızlı Kullanıcı Değiştirme
Bugün, 20:13 / Windows 7