PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy Youtube 'a Giremiyorum

önceden rahat rahat giriyodum bilgisayara format atıldı sonra youtube dailymationa girmedim facebooktaki videolar açılıyodu ama youtubeden veya dailyden paylaşılanlar açılmıyodu. işletim sistemi Xp Chrome Kullanıyorum ulturasurf diye bir program var onla girince açılıyo

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
    Bilgisayarıma girin. Bilgisayarıma girdikten sonra Adres bölümünde yazan Bilgisayarım yazısının bulunduğu bölüme üstteki yazıyı yapıştırın. Veya internet Explorer’da adres çubuğuna da yazabilirsiniz.
    Ardından önünüze bir sayfa açılacak burada bulunan “hosts”dosyasına çift tıklayın. Birlikte aç menüsü gelecek. Buradan Not Defterini seçiyoruz. Tamam’a tıklıyoruz.Not defteri aracılığıyla hosts dosyasını açmış bulunuyoruz. Şimdi açılan bu dosyanın içinde yazan ne varsa siliyoruz. Ardından “X” ya tıklıyoruz değişiklikleri kaydetmek istiyormusunuz diye soruyor “Evet” diyoruz ve işlem tamam.
    Eğer kayıt sırasında sorun yaşıyorsanız şu şekilde de yapabilirsiniz; Hosts dosyasını kesip masaüstüne yapıştırın üstteki yöntem ile içini boşaltıp kaydedin. Ardından bu masaüstündeki içini boşalttığınız dosyayı tekrar yerine atın. Bu şekilde %100sonuç alabilirsiniz.
    Artık Youtube’a giriş sorununuz çözülmüş durumda.
    http://www.youtube.com

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

UltraSurf erişimi engellenen sitelere girmek için hazırlanmış bir programdır. O programı kullanmanıza gerek yok. Programı kaldırın ve öyle girmeyi deneyin. http://www.tamindir.com/ultrasurf/

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

ultrasurfun İşe yaradığı gibi Çıkışında diğer tarayıcılarda yaptığı proxy ayarını bozduğu için çıkıldığında giremiyorsunuz neden ilk olarak ultrosurf veya onun gibi şeyler deniyorsunuz.
    Proxyleri tarayıcılardan Kaldırın ip,dns,hostları orjinal haline getirip,Modeme reset atıp tekrar deneyin hala girmezse doğru format atamamışsınız'dır.

ultrasurf programını tamamen kaldırmalısınız.

internete belli bir dns ayarıyla mı bağlanıyorsunuz ? eğer öyleyse

otomatik dns yapınız.yani hiçbir şekilde dns girmeyin.

ve TOROS arkadaşının dediği gibi yapın.

etc klasöründen "hosts" dosyasını not defteri içinde açın ve içindeki kodları silin.

windows silmeye izin vermiyor ise "etc" klasörünün ismini değiştirin.

sonra tekrar hosts dosyasını not defteri içinde açın ve içindekilerini silin.

ondan sonrada değiştirmiş olduğunuz etc klasörünün ismini tekrar etc yapın.

son olarakta modeme res atın.

Benzer Başlıklar

1. Youtube'a giremiyorum
    gorgoroth1 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 30.07.2010, 00:04
  2. youtube a giremiyorum
    filmdefilm tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.06.2010, 13:25
  3. youtube giremiyorum
    doctor tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda