+ Başlığa Yanıt Yaz
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Youtube 'a Giremiyorum
-
04.02.2012 15:58 #1
- Katılım Tarihi
- 2012
Youtube 'a Giremiyorum
önceden rahat rahat giriyodum bilgisayara format atıldı sonra youtube dailymationa girmedim facebooktaki videolar açılıyodu ama youtubeden veya dailyden paylaşılanlar açılmıyodu. işletim sistemi Xp Chrome Kullanıyorum ulturasurf diye bir program var onla girince açılıyo
-
04.02.2012 16:48 #2
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
Bilgisayarıma girin. Bilgisayarıma girdikten sonra Adres bölümünde yazan Bilgisayarım yazısının bulunduğu bölüme üstteki yazıyı yapıştırın. Veya internet Explorer’da adres çubuğuna da yazabilirsiniz.
Ardından önünüze bir sayfa açılacak burada bulunan “hosts”dosyasına çift tıklayın. Birlikte aç menüsü gelecek. Buradan Not Defterini seçiyoruz. Tamam’a tıklıyoruz.Not defteri aracılığıyla hosts dosyasını açmış bulunuyoruz. Şimdi açılan bu dosyanın içinde yazan ne varsa siliyoruz. Ardından “X” ya tıklıyoruz değişiklikleri kaydetmek istiyormusunuz diye soruyor “Evet” diyoruz ve işlem tamam.
Eğer kayıt sırasında sorun yaşıyorsanız şu şekilde de yapabilirsiniz; Hosts dosyasını kesip masaüstüne yapıştırın üstteki yöntem ile içini boşaltıp kaydedin. Ardından bu masaüstündeki içini boşalttığınız dosyayı tekrar yerine atın. Bu şekilde %100sonuç alabilirsiniz.
Artık Youtube’a giriş sorununuz çözülmüş durumda.
http://www.youtube.com
-
04.02.2012 16:48 #3
UltraSurf erişimi engellenen sitelere girmek için hazırlanmış bir programdır. O programı kullanmanıza gerek yok. Programı kaldırın ve öyle girmeyi deneyin. http://www.tamindir.com/ultrasurf/
-
04.02.2012 17:29 #4Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2009
- Yer
- İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...
ultrasurfun İşe yaradığı gibi Çıkışında diğer tarayıcılarda yaptığı proxy ayarını bozduğu için çıkıldığında giremiyorsunuz neden ilk olarak ultrosurf veya onun gibi şeyler deniyorsunuz.
Proxyleri tarayıcılardan Kaldırın ip,dns,hostları orjinal haline getirip,Modeme reset atıp tekrar deneyin hala girmezse doğru format atamamışsınız'dır.
-
04.02.2012 18:25 #5
- Katılım Tarihi
- 2012
ultrasurf programını tamamen kaldırmalısınız.
internete belli bir dns ayarıyla mı bağlanıyorsunuz ? eğer öyleyse
otomatik dns yapınız.yani hiçbir şekilde dns girmeyin.
ve TOROS arkadaşının dediği gibi yapın.
etc klasöründen "hosts" dosyasını not defteri içinde açın ve içindeki kodları silin.
windows silmeye izin vermiyor ise "etc" klasörünün ismini değiştirin.
sonra tekrar hosts dosyasını not defteri içinde açın ve içindekilerini silin.
ondan sonrada değiştirmiş olduğunuz etc klasörünün ismini tekrar etc yapın.
son olarakta modeme res atın.
Benzer Başlıklar
-
Youtube'a giremiyorum
gorgoroth1 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 30.07.2010, 00:04 -
youtube a giremiyorum
filmdefilm tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 19.06.2010, 13:25 -
youtube giremiyorum
doctor tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 20.04.2010, 09:38 -
youtube a giremiyorum
hemolatetita tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 21.01.2008, 11:41 -
www.youtube.com a giremiyorum.
iap54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 13.11.2007, 08:56

Alıntıyla Yanıtla

Windows 7 de Hızlı Kullanıcı Değiştirme
Bugün, 20:13 / Windows 7