PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
23 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Bilgisayarım Fena Halde Virüs Kaptı Ne yapmalıyım Yardımmm(Çabuk cevap lazım)

arkadaşlar yeni pc aldım ama kısa süre içinde sanırım buda virüs kaptı şöyleki mesela bir sayfada videodan müzik açtım o sayfayı kapatıyorum ama müzik kapandığı halde hala çalmaya devam ediyor bazen internet sayfaları biilgisayar donuyor bi
    rkaç saniyeliğine bir sayfada hemen kendiliğinden en yukarısına atıyor ne yapmalıyım hangi virüs programını indirsem bu virüsü silmek için işe yarar nasıl koruyabilirim bilgisayarı virüsten acil yardım

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

o virüs değil bence çünkü bazen aynısı banada oluyor çok şüpheleniyorsan imzamdaki 8. linki indir onunla tam tarama yaptır biraz uzun sürer ama işini sıkı yapar !! C=
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Alıntı Orijinalini Gönderen: AmbaSSadoR Mesajı Görüntüle
    o virüs değil bence çünkü bazen aynısı banada oluyor çok şüpheleniyorsan imzamdaki 8. linki indir onunla tam tarama yaptır biraz uzun sürer ama işini sıkı yapar !! C=
    virüs olduğundan emimin daha 1 haftalık bilgisayar bir anda böyle yavaşlamaz ayrıca link güvenlimi

Alıntı Orijinalini Gönderen: AmbaSSadoR Mesajı Görüntüle
    ayrıca link kırık işini iyi yapan bir virüs programı söylermisiniz bedava inen

ha arkadaşlar birde artık yazılan yazılarda garip bir şekil almaya başladı ''yavaş bide virüsle başım belada..
    içndeki tüm verileri yok edebilir'' böyle yazılar çıkıyor ne yapmalııyım yardım edin

Benzer Başlıklar

1. bilgisayarım yeni ve virüs programım yok lisansı olmasada iyi bi virüs programı lazım
    realgamer99 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 31.07.2011, 07:59
  2. Bilgisayar Virüs Kaptı
    123abc tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 06.10.2010, 15:40
  3. dvd rom fena halde :)
    malyoz tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 27.06.2010, 10:16
  4. Pvp oynarken pc im fena halde kasıyor..!
    phonex2058 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.05.2010, 09:57
  5. pc virüs kaptı acil ne yapmalıyım
    rebel_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 31.03.2007, 09:02