PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Yalın İnternet Tarife Değişikliği Hakkında ?

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2 aydır yalın internet 6 gb kotalı net kullanıyorum.Şuan bu kota bana yetmiyor ve Netlimitsiz e geçmek istiyorum.Şimdi geçersem bana ay sonunda ne kadar fatura gelir acaba ? yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.online işlem merkezinde geçmek istedigimde böyle bir fiyat cıkıyor bunuda belirtmek istedim.Birde bunu açıklarsanız memnun olurum. 12ay - İnd.+ 125TL Modem Cezalı

Kardeşim en iyisi sen ttnet müşteri hizmetlerini ara sana en doğru cevabı onlar verirler.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: delikadir15 Mesajı Görüntüle
    Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2 aydır yalın internet 6 gb kotalı net kullanıyorum.Şuan bu kota bana yetmiyor ve Netlimitsiz e geçmek istiyorum.Şimdi geçersem bana ay sonunda ne kadar fatura gelir acaba ? yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.online işlem merkezinde geçmek istedigimde böyle bir fiyat cıkıyor bunuda belirtmek istedim.Birde bunu açıklarsanız memnun olurum. 12ay - İnd.+ 125TL Modem Cezalı

sen anlaşma yapmışsın 24 aylık taahüt bozduğun için sana böyle bir ücret çıkartıyorlar 1 kereye mahsus ondan sonra diğer tarifeden devam ediyorsun normal ödemelerine

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    KASTAMONU / Abana

taahhütlü olması bu gibi durumlarda çok kötü verdikleri indirimleri çatır çatır alıyolar o paketi kapatınca yeni bir sözleşme imzalancak ve 2 sne taahhüt içerecek dikkatli ol
    Foxconn 865m01 anakart - İntel pentium 4 işlemci - 1.25 gb ram - 128 mb Geforce fx 5200 ekran kartı - 80 gb Seagete hdd - 17 inç Flat monitör (Tüplü ) (Casper Alfa Force) -Toshıba A300 - 247

Benzer Başlıklar

1. Yalın İnternet Hakkında
    karub1212 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.10.2011, 19:11
  2. Tarife Değişikliği
    marek82 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 29.01.2011, 16:44
  3. tarife değişikliği
    kairi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0