PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Angry İnternet Bağlantısı Sürekli Kopuyor

merhaba bend aha önce BEC marka modem kullanuyordum ve internet Sürekli kopuyordu TTnet i arayıp Sorunumu soyledım abartısız 1 saat boyunca bana müzik dinlettiler ve sonuç oalrakta size gelen veriler yüksek sorun TTnetten kaynaklanmayıp modemi değiştirmenin faydası oldugunu soyledıler bende AirTies RT-111 4 Por Modem aldım ve suan 3 kişi kullanıyoruz interneti Sorunum hala devam ediyor İnternet 20 - 30 Saniyede bir kopuyor ve buda çok siiimi bozuyor ..Bu sorun neden kaynaklanabilir ?? çözümü varmıdır ??

iyi formlar

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    kadıköy dereden

farklı modemde de varsa sorun ttnet tendir, servis sağlayıcıyla tehdit et, kapının önüne kadar gelip gözünün önünde kontrol etmek zorundalar, eğer düzeltmezlerse başka bir servis sağlayıcıya geç, zaten bedavadan heresden 50 şer lira para alıyorlar bir de işlerini yapmıyorlar

Bende de aynı sorun vardı.yaklaşık dört sene bu sorunu ttnet halledemedi.telefon hattımı ve internet altyapısını kontrol ettiler ama yine çözüm yok.en sonunda kendi problemimi kendim çözdüm.her gece yatarken modemi kapatma tuşundan kapatıyordum.bir kaç gün kapatmayı unuttum.ertesi günler internet bağlantımın hiç kopmadığını gördüm.artık modemi geceleri kapatmıyorum ve bağlantım gayet sağlıklı.

Benzer Başlıklar

1. İnternet Sürekli Kopuyor
    karakus68 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 16.03.2011, 23:57
  2. İnternet Sürekli Kopuyor
    buraksozen tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 01.02.2011, 16:40
  3. wireless bağlantısı sürekli kopuyor
    ed_onthe_beach tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3