PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan Bağımsız pencereler !!!

beyler ya ben bi şey soracam.

ben cafedeyken bi pencere açıyorum ve mynetten mail adresimi açıoyurm. o sırada gelen bi arkadaşım kendisininkinede bi bakmamı istedi. onunda mailini açtım. gelen bi kaç maile cevap verdik. sonra o pencereyi kapatıp benim maile döndüm. ana oda ne benim mail adresinin olduğu safya onun mail adrewsi olmuş sonra aynı anda o pencereyi kapatmadan gidip mynetten kendi mailimi açtım gelen bi maile cevap verkem içn tıkladım sonrada cevap yazdım göndere dedim. ve ana oda ne arkadaşımın mailinin bulunduğu sayfa benimki olmuş

ben kendi bilgisayarımda bunu hiç denemedim. acaba bendede böyle bir şey varsa bu özelliği nasıl kapatabilrim.

i.e. 5.1 kullanıyorum.

bu arada hep beyler diyorum ama bu forumda bi bayan varmı acaba. hayır yani varsa bi daha beyler filan demiyelim.

ss bu benim bildiğim kadarıyla opsiyonel senin değiştirebileceğin bir özellik değil sadece mymail'in bir hatası neden dersen hotmail'de de aynı durumu yaşayabilirdin ama hormail'de bu olay change user diyerekten sana haber verip eski oturumun iptal edileceğini bildirmesi anlamına geliyor bu tip ortamlarda asp nin session özelliği devreye giriyor ve senin mail accountuna girdiğinde session start alıyor ve başka bir mail accountunu ancak başka bir siteden açabiliyorsun session end ancak o zaman yapmıyor çünki mail serverları senin yapıp etmelerini accountundan çıkana dek buffer'da saklarlar. Bu tümüyle mymail in bir özelliğinin eksik olduğunu gösteriyor o kadar.

Benzer Başlıklar

1. İL İL Bağımsız Linux Kullanıcıları...
    papyrux tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 56
    Son Mesaj: 17.11.2010, 18:13
  2. Dreamweaver da bağımsız tablo._?
    McSaHDesign tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 15.10.2007, 17:50
  3. pencereler açılmıyor...
    emsoy89 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 15.12.2006, 07:41
  4. pop-up pencereler