PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: 0,98 mb ve 3 saat

Varsayılan 0,98 mb ve 3 saat

arkadaşlar ben bir internet sayfasından güzel gördüğüm bi programı indirmek istedim. program 0,98 mb. bana tahmini kalan sürede 3 saat 2 dakik 57 saniye gibi uçuk bi rakam verdi. bağlantı hızımsa bunda daha uçuk 112 bayt/san arkadaşlar bu bağlantı hızını arttırmanın bi yolu yordamı yokmu. şnu söyleyeyim 146 ile bağlanıyorum

ağbi bağlantı hızını arttırmak için wininden birşeyler yapıyor idin ama tam olarak hatırlaya mıyorum ama öyle sey bir sürü ama bir işe yaramıyor

winini ile uğraşan biri değilim. yani adı bile yabancı geliyo desem yeridir.
    ama tam olarak ne yapmam gerektiğini söylerseniz bi şeyler yapabilrim.

bundan başka bir yolunu biliyormusunuz acaba.

ağbi senin yapabileceğin tek şey hiçbirşey şunu söyleyeyim ttnet kullamıyor isen superonline kullan yok hızlı birşey yani supper online e-kolay ... kullanıyor isen hızlı paket kablolu kullan her harikalde para ile doğru orantılı

arkadaşlar ard arda yazmış oluyorum ama şun söylemek istedim. ben dosyayı indirirken sadece indirdiğim site açıktı. şidi pcnet indirdiğim site ve bi site daha açık. bağlantı hızına bakıyorum. tek site varken. 112 bayt/san şimdi yani 3 site açıkken 230 bayt/san bu ne anlama geliyor. yani ben internette gezindiğim pencereleri arttırdıkça alınan ve verilen baytlar arttığı içinmi hız artıyor . eğer öyleyse mantık olarak anlış çünkü ilk durumda (tek site varken) modeme daha az yük bindiği için o zaman daha hızlı olmalı.

ben içinden çıkamadım.

(((ayrıca ben tr.net kullanıcısıyım. ama (bu forumda başka bi başlıktada değinmiştim.) bağlantıyı kuruyorum 30 saniye içinde güm bağlantı kesildi. ilk aldığımda böyle değildi. neden oldu bilmiyorum. mesela sanırım buda bağlantı ile ilgili bi şey. bi yer eüye olmak istediğimde bilgileri yazıp üye ol diyorum. bekle bekle bi şey yok. ctrl+alt+del yapıyorum sayfanın yanında yanıt vermiyor yazıyor.))) sanırım en iyisi süperonline. dediğin gibi parayala doğru orantılı

Benzer Başlıklar

1. 145 saat ücreti?
    eray_3530 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.12.2006, 01:56
  2. saat simgesi
    burhas tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.12.2006, 16:48
  3. forumunuzdaki saat 1 saat geri.
    WayneJunction tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 02.11.2006, 11:59
  4. Çalar Saat?
    dursunbaba tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 23.01.2006, 08:08
  5. Longhorn saat .. değişik bi saat için :)
    scream3 tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 07.09.2005, 00:39