PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Bağlanamıyorum

Varsayılan Bağlanamıyorum

Merhabalar. Yoğun bir sınav gününden sonra tekrar geldim. Ama hala evimde bilgisayarımın başında değilim. Konyada bir hocamın bilgisayarının başındayım. Kendisi için bir web sitesi yaptım ve yaptığım siteyi şuan açamıyorum. Bu siteye girebiliyorum ama diğer yaptığım siteye giremiyorum. Ağ ile ilgili bir sorunmu var acaba.. Ne yapayım bilmiyorum...
    Nasıl açabilirim ben bu siteyi... Bakın eğer girerseniz şu adrese girin www.mmb78.com/aozdemir sizde eminim açar ama burda bu siteyi açmıyo... Diğerlerine bağlanıyo...

ilgili link sorunsuz açılıyor..

iyi taktik dostum :twisted:

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

internet explorer'ın ayarlarında güvenlik tabının yasak bölümüne bir bak !(bu arada sınavların nasıl geçti?)

Bu mesajı özellikle yazıyorum çünkü Taurus arkadaşıma çok kızdım. Ne demek yani iyi taktik dostum...
    Sanki ben site tanıtımı falan yapıyorum. Hepinizinde gördüğü gibi sitede zaten bişey yok. Neden reklam yapayım, tanıtım yapayım.. Hayret bişey. Ayrıca sitenin her yerde açıldığını yahmin etmiştim zaten ama neden üniversitedeki bilgisayarlardan açamadığımı sormuştum. Yani güvenlik ayarları ile ilgili bişey falanmı, internet seçenekleri ile ilgili bişey falanmı bilmiyorum.. Yani üniversitedeki bilg.ların bağlanıtısındada sorun yok ayrıca. Her siteye giriyo ama verdiğim adrese, yani o sitenin hostu olan servera [hostmnis, www.omnis.com.tr yede bağlanmıyordu!!] daha ulaşamıyorum.. Taurus arkadaşım senin bu sözün beni üzdü açıkcası. Taktik yapdığımı düşünüyorsun demek.. Gerçekten üzüldüm...

Benzer Başlıklar

1. internete bağlanamıyorum !!
    gfb_angelss tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 20.03.2010, 17:29
  2. Modemime bağlanamıyorum
    hunter tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.11.2006, 23:44
  3. linke bağlanamıyorum
    gitarist4485 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2