PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: İnternet Explorer

Varsayılan İnternet Explorer

arkadaşlar ben bilgisayarımda İE4 kullanıyorum.İE5 i yükledim am bir adres yazınca sayfa hemen bitti yazısı geliyor.ve hiçbi şey açılmıyor.İE 6 yı yükledim bir hata olunca (tabi bu da sıksık oluyor)hata mesajı göndereyim mi mesajı çıkıyor.Mesaj dan sonra herşeyi kapattırıyor.(Explorer vb...)yani hiçbir sşey yapamıyoum.bunun nedeni nedir beyler.Yani sadece İE4 de rahat edebiliyorum.İE5 yuklediğim zamanda sadece format ile İE4 de dönebiliyorum.

Varsayılan Re: İnternet Explorer

Alıntı Orijinalini Gönderen: TT_Boy
    arkadaşlar ben bilgisayarımda İE4 kullanıyorum.İE5 i yükledim am bir adres yazınca sayfa hemen bitti yazısı geliyor.ve hiçbi şey açılmıyor.İE 6 yı yükledim bir hata olunca (tabi bu da sıksık oluyor)hata mesajı göndereyim mi mesajı çıkıyor.Mesaj dan sonra herşeyi kapattırıyor.(Explorer vb...)yani hiçbir sşey yapamıyoum.bunun nedeni nedir beyler.Yani sadece İE4 de rahat edebiliyorum.İE5 yuklediğim zamanda sadece format ile İE4 de dönebiliyorum.
    Denetim masası-program ekle/kaldır'dan internet exploreri kaldır yap. Kaldırmayacaktır, orada çıkan "onar" seçeneğini tıkla. Explorer da bir aptallık varsa düzeltecektir.
    Bir dene bakalım.

Acaa her türlü sayfayımı açamıyorsun . yoksa sadece flash gibi programlarla hazırlanmış sayfalarımı.sorun belide güvelik ayarlarından olabilir.?

Hiçbir şeyi açmıyor.Yani adresi yazdıktan sonra enter basıyorum ve bana bommoş bir sayfa geliyor.

Yemekteydim şimdi geldim Arkadaşım ekranında DNS ile ilgili bir hata mesajı çıkıyorsa bağlantı ayarlarınla ilgili bir problemdir.Yada sadece boş beyaz bir ekran çıkıyorsa bunu nedeni explorer in özelliklerinden kaynaklanan bir sorundur. explorer da araçlar >internet options >advanced kısmına gel ayarları restore defaults yap bakalım sorunun düzelecekmi. bu da olmazsa yeni bir explorer yükle derim .kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. İnternet Explorer 7
    outliner tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 07.01.2007, 15:18
  2. İnternet explorer
    erdo_88 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 19.04.2006, 18:46
  3. İnternet explorer
    kandemir-r tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 06.04.2006, 18:05
  4. İnternet explorer dan daha güvenli bir explorer ???
    krecc tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.02.2005, 16:02
  5. İnternet Explorer
    c_a_n_d_a_n tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 22.11.2003, 14:17