PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2002
    Yer
    , o da bilmiyor...

Varsayılan LAN nasıl yapılır?

Arkadaşlar.Ben ve arkadaşım bir LAN kurup oyun oynamak istiyoruz, fakat az bilgimiz var. Mesela 60 metre performansı nasıl düşürürr? Yani oyunlarda duraksamaya yol açar mı yoksa sadece dosya alma hızımız mı düşer? İkincisi her oyun için ayrı olarak mi kurmak gerek?b Yani CM4 için farklı, Fifa 2002 için farklı?Teşekkürler.

bu işten tam olarqk anlamıyom ama şunu söyliyeyim.60m azaltır.Her oyun için ayrı ayrıya gerek yok.Siz bi kere kendi grubunuzu kuracaksınız.Eğer xp kullanıyorsan bu iş daha kolay olur..Ya kurulumda ağ tanıtacan ya da kurulum sonrası ağ simgesine sağ tuş tıkla özellikler de..Orada küçük iş yeri ya da ev bağlantısı diye bire yer var.Tıkla ona.Sonra verilen talimatları yap.Olay biter.Çalışma grubu olarak aynı adı yazarsınız.Olur...Ben 2000 de yaptım ama neredeyse aynısı.Sen işetim sistemini yaz.Daha fazla bilgi almak istersen.Olay bittikten sonra.Multiplayer diyeceksiniz.Olay orda bitiyo zaten.Ağı kendi tarıyo ve buluyo...

Varsayılan eternetlerin daha önemli

öncelikle şunu söyleyeyim multiplayer oyun oynamak istiyorsan bu ikinizin bilgisayarın da da kurulu olmalıdır. bu zorunlu değil. ama bir düşün aynı bilgisayar aynı oyunu farklı bilgisayarlar için ayrı ayrı çalıştıracak bu da çok yavaşlatacağı için en iyisi iki bilgisayara da oyunları kurun. gelelim lan a. lan da kablo uzunluğu arttıkça veri transfer hızı da düşer. en ideal hızla oyunları oynamak istiyorsanız kablo uzunluğunun 30 metreyi geçmemesine dikkat edeceksiniz. tabii arkadaşın sizin eve 60 metre uzakta oturuyorsa 60 metre de de hız düşüşü fazla olmaz. normalde kablo uzunluğu 100 m kadar olabilir ama 30 m deki hızı bulamazsın. bir de dikkat etmen gereken bir şey var oyunları düşük marka eternet kullanarak oynarsan mesela arkadaşın canter oynarken seni bulmuş öldürmüş sen daha onu yeni buluyorsun. düşük kalite kullanmamanı tavsiye ederim. eğer maddi durumunuz yeterince iyi ise 3 com eternet alabilirsin. diğerleriyle arasında en çok 5 $ fark vardır ama hız açısından muhteşemdir.

ben fiğer oyunları oynadım fakat red alert i gösteremedim cd değiştirdim ondanda değil ama ağ da görüyordu mesala counter felan oynadık fakat red alerd oynayamdık ama 60 metre koplaya ben para vermem işin açığı o biraz beni gerer arkadaşım 60 metre koblo alan adama ethernet dokunur mu :]]]

Benzer Başlıklar

1. usb 1.0 nasıl 2.0 yapılır
    katgis35 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 07.02.2007, 10:51
  2. Pdf nasıl yapılır
    microturk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 12.03.2006, 14:34
  3. nasıl gif yapılır
    all_for_you tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2