PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: internet explorer

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

Varsayılan internet explorer

arkadaşlar internet explorer 6'da, sayfaların pencerenin yukarısında sekme (tab) olarak açılmasını sağlayan bir program var mı ?

yani ben örneğin 5 tane sayfa açtım, bir tane pencere açılacak ve bu pencerenin üst kısmında 5 tane tab olacak, bende bu tablardan değişik sayfalara gidebileceğim.

dediklerini fazla anlayamadım ancak xp de aynı tip çok fazla pencere açarsan yanii başlat menüsü hizasına sığmayacak kadar onların hepsini bir yerde gösteriyor sen aralarında geçiş yapıyorsun
    yani 6 dan fazla internet penceresi açarsan tek halde toplanıyorlar geçiş yapıyorsun bu sadece internet için değil tüm dosyalardan çok fazla pencere açarsan aynı olay geçerli

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul / Antalya

Selam,
    Mozilla stili demek istedin galiba,Belki şu adres yardımcı olur
    http://www.bykeyword.com/pages/detai...load-9659.html

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: siirlerefendisi
    dediklerini fazla anlayamadım ancak xp de aynı tip çok fazla pencere açarsan yanii başlat menüsü hizasına sığmayacak kadar onların hepsini bir yerde gösteriyor sen aralarında geçiş yapıyorsun
    yani 6 dan fazla internet penceresi açarsan tek halde toplanıyorlar geçiş yapıyorsun bu sadece internet için değil tüm dosyalardan çok fazla pencere açarsan aynı olay geçerli
    ben bunu biliyorum zaten, ama ben bu senin dediğine sinir oluyorum, yani öyle zor oluyo. bana tek bir pencere açılacak fakat onun içinde tablarla sayfadan sayfaya geçiş yapacak bir program lazım.
    Alıntı Orijinalini Gönderen: Quantum
    Selam,
    Mozilla stili demek istedin galiba,Belki şu adres yardımcı olur
    http://www.bykeyword.com/pages/detai...load-9659.html
    Mozilla'yı hiç kullanmadım ama sanırım sorumu anlamışsın. Ama verdiğin adreste başka bir browser'ın download adresi var. Ben bunu internet explorer 6 için istiyorum. yani yama gibi bişey. ama ikinizde cevap verdiğiniz için saolun ...

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul / Antalya

Selam,
    Senin dediğin zaten ie ye yeni bir özellik eklemek olur.Benim verdiğim program galiba kendi iinden ie yi çalıştırıyor.Fazla bir bilgim yok,kurma şansımda yok şu anda,neyse artık.
    Önemli değil

Benzer Başlıklar

1. internet explorer 6.0
    Motorcu85 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.01.2008, 21:35
  2. ...internet explorer...
    illiyyin131 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.07.2006, 18:54
  3. internet explorer
    unsalakgul tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda