PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

Varsayılan Yardım Edebilirmisiniz,Lütfen

Merhaba
    godaddy.com dan aldığım bir alan adım var
    geçenlerde hesabıma girmek istediğimde bu hesabın bilgileri bizde bulunmuyor gibi bir mesaj aldım halbuki daha önce girmiştim hatta şifremi değiştirip ns recorder (kayıtları) larınıda değiştirdim sonra tekrar girmek istediğimde yukarıda bahsettiğim mesajı aldım.
    sonra bu şirkete bir e-mektup attım sorunumu kısaca belirttim ve onlar da bana hemen bir e-mektup gönderdiler ancak ingilizcem yeterli olmadığı için okuduklarımdan tam bir bütünlük çıkaramadım

sizden ricam, ingilizcesi iyi olan arkadaşların bunu birebir çevirmesi
    lütfen yardım edin :cry:

gönderilen e-mektubu aşağıda yazıyorum

--------------------------------------
    Thank you for contacting customer support. We have recently implemented a unified login system, and as a result, you will need to use the customer number of the account the domain was purchased into instead of your login name to log in to your account. You will need to contact the administrator of the account for the login information. You also have the option to have the domain moved to an account of your own where you can manage it. To do this you will need to contact our change department with an explination of why you need the domain moved. They will need the following information.

1) A scanned / faxed copy of your photo identification
    2) If a company is listed on the account you must provide a business license or proof of incorporation along with your photo identification.
    3) A written request, signed by the account owner, requesting that the domain be moved and information on processing this be sent to a specific e-Mail address.
    4) The domain name, customer number, or email address associated with the account. Once you have all of this information, you can send it to us via electronic mail. Please e-Mail the information to:

change@godaddy.com

You may also fax this information to us: (480) 505-8844 Faxes should be sent to the attention of 'Email Changes'.

Please understand this is done to ensure that no unauthorized changes are made to our customers' accounts; these procedures are only for your protection. Thank you for your understanding in this matter.
    --------------------------------------

giriş yapmak için artık kullanıcı adınız yerine domain'i aldığınız hesabın müşteri numarasını kullanmanız gerekiyormuş.
    PCnet editörü / webmaster'ı

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

Genel olarak şöyle :

Müşteri destek servisiyle bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam bir login sistemini daha yeni tamamlamış bulunmaktayız, ve sonuç olarak, giriş yapmak için kullanıcı adınız yerine satın aldığınız domain hesabının müşteri numarasını kullanmak zorunda kalacaksınız. Giriş (log in) bilgileri için domainin sahibiyle iletişime geçmeniz gerekecektir. Ayrıca domaininizi yine sizin olan onu yönetebileceğiniz başka bir hesaba taşıma seçeneğiniz de var. Bunu yapmak için domaininizi niye taşıdığınızın açıklamasıyla birlikte değiştirme departmanımız (change department) başvurmanız gerekmektedir. Değiştirme departmanımız sizden şunları ister :

1)Tanımlanmanız için fotoğrafınızın taranmış ya da faxlanmış bir nüshası
    2)Hesap bir şirketle ilişkilkendirldiyse, tanımlanmanız için gereken fotoğrafınızla birlikte işyeri lisansı ya da işyerinizin var olduğuna dair bir kanıt
    3)Domain sahibinin imzaladığı yazılı bir dilekçe, bu dilekçede domaininizi taşımak istediğinizi ve email adresinize gerekli bilgilerin gönderilmesini istediğinizi yazın.
    4)Domain ismi, müşteri no. ya da domain ile ilişkilendirilmiş olan e-mail adresi. Bu bilgilerin hepsini içeren bir elektronik maili change@godaddy.com adresine gönderebilirsiniz.

Ayrıca bu bilgileri bize (480) 505-8844 numaralı faxtan da 'Email Changes' başlığı altında iletebilirsiniz.

Lütfen bu bilgilerin sizden sizin güvenliğiniz için istendiğini unutmayın. Hepsi sizin güvenliğinizi için ! Teşekkürler !

hatalar olabilir ama genel olaraka böyle ! kolay gelsin ...

NOT : maxcoder kısa bi açıklama yapmış tabi ben o arada çevirmekle meşguldum

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

MaxCoder'e ve Özellikle fonemi 'ye çok teşekkür ediyorum

ancak bu şirket bana bir mail daha gönderdi onu da ilk mesajımla birlikte yazacaktım ancak mailime giremedim ağ bağlantımın yavaşlığından dolayı,şimdi ulaşabildim 2. e-mektuba, bunu da eğer rica etsem çevirebilirmisin ?

2.e-mektup

-------------------------------------------------
    The domain is registered here , but in an account that is not in your name. It appears as though you may have purchased your domain through a third party. You will need to contact the person that you purchased your domain from and have them initiate a free Change of Ownership. This will move the domain into your account and under your control.

Please let us know if we can help you in any other way. You may also wish to read through some of the frequently asked questions on our Support Forum:

supportwebsite.com

Sincerely,
    Pete A.

GoDaddy.com
    Customer Service Representative

Please ask about our daily phone specials when contacting one of our representatives at the following numbers:

General Support: 480-505-8877
    Billing: 480-505-8855

-------------------------------------------------

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

önemli değil ne demek

ikincisinin çevirisi :

domain'inizin kaydı vardır fakat sizin adınız ile değil, farklı bir ad ile. öyle gözüküyor ki domaininizi 3. parti yoluyla aldınız sanırım reseller'dan aldın domaininizi satın aldığınız kişiyle iletişime geçip onlara ücretsiz bir Mülkiyet Değişikliği'ni kabul ettirin tama anlamadım ama sanırım böyle, teknik terim olacak bu domaininizi sizin hesabınıza ve sizin kontrolünüze geçirecektir.

lütfen daha fazla yardım isterseniz bize bildirin. ayrıca isterseniz destek forumumuzdan sık sorulan sorular bölümünü okuyabilirsiniz :

supportwebsite.com

saygılarımla,
    Peta A.

GoDaddy.Com
    Müşteri Temsilcisi

Lütfen günlük telefon spesyallerimizi müşteri temsilcilerimize sorun :

Genel Destek : 480-505-8877
    Billing : 480-505-8855

Benzer Başlıklar

1. 16 Bit Hatası Yardım edebilirmisiniz?
    muratback tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 14.05.2008, 19:54
  2. pc toplicam yardım edebilirmisiniz
    LordofWar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.08.2006, 12:59
  3. çeviriciler adresleri istiyorum?yardım edebilirmisiniz??
    musti_7777 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.07.2005, 10:10
  4. Format atılmıyor yardım edebilirmisiniz?
    gececi_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 26.02.2005, 10:57