+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Spam Mail Kabusu
-
09.09.2003 12:11 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Antalya
Spam Mail Kabusu
merhaba oncelikle calismalarinizda basarilar diliyorum benim bilgisayarimla iligili bir sorunum var ve yardim ederseniz sevinirm.
uzun bir sureden bu yana turk net firmasindan satin almis oldugum internet erisim paketimi kullaniyorum. mail adresim ozeryilmaz@tnn.net.
sorunum spam maillerle ilgili. sanirim eski bir mail adresine sahip olmamdan dolayi gunde ortalama 250 spam mail aliyorum. bir aydan bu yana bu mailleri engellemek icin outlook programimda ileti menusunden gondereni engelle menusunu tiklayarak bana mail gondermemesini istedigim kisileri engelliyordum. oldukca saglikli gidiyordu hersey. yuzlerce maili engellemeyi basardim ve engellenen mailler dogal olarak silinmis ogeler kutusuna gonderiliyordu. ancak gecen sabah outlook programimi actigimda araclar > ileti kurallari > engellenen gonderenler listesi menusundeki mail adreslerinin tamaminin silinmis oldugunu gordum ve cok sasirdim. zira butun emeklerim bosuna gitmisti. bu hatayai nasil duzeltebilir. ayrica bu spam mailllerden kurtulmak icin baska bir yol varsa bana onerebilirmisiniz.
turk net internet sayfasinda diger bazi mail servislerinde oldugu gibi block etme secenegi yok. dolayisi ile turknet web sayfasindan engelleme secenegimde yok.
kullandigim isletim sistemi : WinXP Professional 2002
outlook versiyonu : Outloook Express 6.0
-
09.09.2003 14:42 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Ankara
Spam Mailler için programlar var bunlardan birisini kullanabilirsin. Dergi cdlerinde hemen her ay bu tip programlar veriliyor. Ashampoo Spam Mailler bence en iyilerinden biri tavsiye ederim.
Alper
-
09.09.2003 14:55 #3
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Ankara
Selam. Sana Spam maillerden kurtulmanın ilk yolunu söyleyim. İlk önce mail adresini heryere yazma. Mesela burda mail adresini açık açık yazman sana bir iki spam mail daha ekleneceği gösterir
Diğer korunma yöntemleri için bunun için hazırlanmış bir sürü program var. Kolay Gelsin!...
-
09.09.2003 15:02 #4Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul
evet, aragoırn haklı. ama benim hazırlamakta olduğum bir site var. gerçi yakında taşıycam siteyi ama taşıyana kadar işini halledersin.
Orijinalini Gönderen: Aragorn
http://members.lycos.co.uk/kiymaliborek/surpriz
phpnuke araçları bloğundan e-mail şifrelemeye gel. buradan e-mail adresini şifrele. şifrelenmiş adresi bir yere kaydet. mail adresini vermen gerektiğinde şifrelenmişi verirsen spam'lerin hedefi olmayacaksın. kolay gelsin ...
-
09.09.2003 15:06 #5
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Ankara
Allah kahretsin o spamcıları :evil: bende bıktım artık
Benzer Başlıklar
-
Ntfs Surucu Bicimi Ve Regedit Kabusu
KonyaLi tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 25.11.2005, 08:55 -
Spam Mail!Muhakkak Oku,Katıl!
instinct tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 28.01.2005, 20:11 -
spam
zuma tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 16.11.2004, 00:23 -
1 OCAK KABUSU GERÇEK OLACAKMI ?
MehmetOZKAN tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 23.10.2004, 02:26 -
Zip Kabusu
NoNe tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 09.10.2004, 17:42

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye
Dün, 23:44 / Ürün İnceleme ve Tavsiye