PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Spam Mail Kabusu

Varsayılan Spam Mail Kabusu

merhaba oncelikle calismalarinizda basarilar diliyorum benim bilgisayarimla iligili bir sorunum var ve yardim ederseniz sevinirm.
    uzun bir sureden bu yana turk net firmasindan satin almis oldugum internet erisim paketimi kullaniyorum. mail adresim ozeryilmaz@tnn.net.
    sorunum spam maillerle ilgili. sanirim eski bir mail adresine sahip olmamdan dolayi gunde ortalama 250 spam mail aliyorum. bir aydan bu yana bu mailleri engellemek icin outlook programimda ileti menusunden gondereni engelle menusunu tiklayarak bana mail gondermemesini istedigim kisileri engelliyordum. oldukca saglikli gidiyordu hersey. yuzlerce maili engellemeyi basardim ve engellenen mailler dogal olarak silinmis ogeler kutusuna gonderiliyordu. ancak gecen sabah outlook programimi actigimda araclar > ileti kurallari > engellenen gonderenler listesi menusundeki mail adreslerinin tamaminin silinmis oldugunu gordum ve cok sasirdim. zira butun emeklerim bosuna gitmisti. bu hatayai nasil duzeltebilir. ayrica bu spam mailllerden kurtulmak icin baska bir yol varsa bana onerebilirmisiniz.
    turk net internet sayfasinda diger bazi mail servislerinde oldugu gibi block etme secenegi yok. dolayisi ile turknet web sayfasindan engelleme secenegimde yok.
    kullandigim isletim sistemi : WinXP Professional 2002
    outlook versiyonu : Outloook Express 6.0

Spam Mailler için programlar var bunlardan birisini kullanabilirsin. Dergi cdlerinde hemen her ay bu tip programlar veriliyor. Ashampoo Spam Mailler bence en iyilerinden biri tavsiye ederim.
    Alper

Selam. Sana Spam maillerden kurtulmanın ilk yolunu söyleyim. İlk önce mail adresini heryere yazma. Mesela burda mail adresini açık açık yazman sana bir iki spam mail daha ekleneceği gösterir Diğer korunma yöntemleri için bunun için hazırlanmış bir sürü program var. Kolay Gelsin!...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: Aragorn
    Selam. Sana Spam maillerden kurtulmanın ilk yolunu söyleyim. İlk önce mail adresini heryere yazma. Mesela burda mail adresini açık açık yazman sana bir iki spam mail daha ekleneceği gösterir Diğer korunma yöntemleri için bunun için hazırlanmış bir sürü program var. Kolay Gelsin!...
    evet, aragoırn haklı. ama benim hazırlamakta olduğum bir site var. gerçi yakında taşıycam siteyi ama taşıyana kadar işini halledersin.

http://members.lycos.co.uk/kiymaliborek/surpriz

phpnuke araçları bloğundan e-mail şifrelemeye gel. buradan e-mail adresini şifrele. şifrelenmiş adresi bir yere kaydet. mail adresini vermen gerektiğinde şifrelenmişi verirsen spam'lerin hedefi olmayacaksın. kolay gelsin ...

Allah kahretsin o spamcıları :evil: bende bıktım artık

Benzer Başlıklar

1. Ntfs Surucu Bicimi Ve Regedit Kabusu
    KonyaLi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 25.11.2005, 08:55
  2. Spam Mail!Muhakkak Oku,Katıl!
    instinct tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.01.2005, 20:11
  3. spam
    zuma tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda