PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Başlık: Lord of The Rings

Varsayılan Lord of The Rings

Merhaba hasicukar , nasılsınız...

Bu konuşma tarzı nerden geldi diye sorarsanız , az önce bi tepsi hamsiyi işkembeye indirdik o yüzden , gerçi rize liyim ben onunda etkisi var
    Oha , Çüş , boşalda semerini ye , benide yeseydin gibi laf edenler ... kıskanmayın.... :P

Efet sorunuma gelince . arkadaşlar aslında bu bir sorun deil bi ihtiyac . Lord of the rings filminin ( ikinin - ikiz kuleler ) bana alt yazı dosyası lasım ... kaçak Cd lerde yani sinema çekimlerinde olmuyor çünkü adamalr direk kamerayla çekiyorlar . ancak orjinallerde yada dvd lerde olur diye düşünüyorum.. eğer mümkünse biri bana bu filmin alt yazısını verebilirmi. google da o akdar aradım taradı m bulamadım.. Bu arada alt yazı türkçe olcak ingilizcesi zaten bende mevcut.. Normalde film bende var ama alt yazı ingilizce onu türkçe ye çevircemde o kadar kaliteli ingilizce bilmiyorum. o yüzden filmin türkçe alt yazısına sahip arkadaşlar dan yardım bekliyorum..
    Eğer internet üzerindeyse dosya link belirtirseniz sevinirim..
    Eğer sizde ise isa@hotmailturk.com yada onlyisa@hotmail.com a mail atmanızı reca ediyorum..
    Yardım etmessek , yardım alamayız...

Benzer Başlıklar

1. lord of the rings de yüzük bulma ):
    trcemmiko tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 09.04.2008, 17:07
  2. Lord of the Rings: Battle for Middle Earth
    Lotr tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 10.04.2005, 10:49
  3. The Lord of the Rings: The Third Age
    Lotr tarafından Oyunlar forumunda