+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: Lord of The Rings
-
15.10.2003 20:34 #1
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Istanbul.gif
Lord of The Rings
Merhaba hasicukar , nasılsınız...

Bu konuşma tarzı nerden geldi diye sorarsanız , az önce bi tepsi hamsiyi işkembeye indirdik o yüzden , gerçi rize liyim ben onunda etkisi var
Oha , Çüş , boşalda semerini ye , benide yeseydin gibi laf edenler ... kıskanmayın.... :P
Efet sorunuma gelince . arkadaşlar aslında bu bir sorun deil bi ihtiyac . Lord of the rings filminin ( ikinin - ikiz kuleler ) bana alt yazı dosyası lasım ... kaçak Cd lerde yani sinema çekimlerinde olmuyor çünkü adamalr direk kamerayla çekiyorlar . ancak orjinallerde yada dvd lerde olur diye düşünüyorum.. eğer mümkünse biri bana bu filmin alt yazısını verebilirmi. google da o akdar aradım taradı m bulamadım.. Bu arada alt yazı türkçe olcak ingilizcesi zaten bende mevcut.. Normalde film bende var ama alt yazı ingilizce onu türkçe ye çevircemde o kadar kaliteli ingilizce bilmiyorum. o yüzden filmin türkçe alt yazısına sahip arkadaşlar dan yardım bekliyorum..
Eğer internet üzerindeyse dosya link belirtirseniz sevinirim..
Eğer sizde ise isa@hotmailturk.com yada onlyisa@hotmail.com a mail atmanızı reca ediyorum..Yardım etmessek , yardım alamayız...
-
15.10.2003 20:41 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
Benzer Başlıklar
-
lord of the rings de yüzük bulma ):
trcemmiko tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 09.04.2008, 17:07 -
Lord of the Rings: Battle for Middle Earth
Lotr tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 26Son Mesaj: 10.04.2005, 10:49 -
The Lord of the Rings: The Third Age
Lotr tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 30.03.2005, 13:58 -
LorD of ThE RingS CDKEY
cilgintunch tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 16.11.2003, 10:29

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye
Dün, 23:44 / Ürün İnceleme ve Tavsiye