PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ASP sayfalarını düzenlemek

Arkadaşlar dün inndir.com' dan ASP NUKE isimli asp ile yapılmış bir web sayfa tasarımı indirdim bunu wwwroot klasörüne attım ve ie'den açtım güzel sayfa çalışıyor fakat ben sayfada değişiklik yapmak istiyorum mesela download kısmına programlar yüklemek istiyorum haberler kısmına yazılar yazmak istiyorum bunları nerden yapaçağız peki bilen var mı...??? ayrı bir programı mı var...??? frontpage de denemdim ama boş bir sayfa açlıyor nasıy yapaçağım yardımcı olursanız bende kendinme bir site yapmak istiyorum daha önce swis ve frontpage karışımı bir site yahmıştım işte adresi

www.seni.seviyorumburcu.sitemynet.com

pardon beyler site adresini yanlış yazmışım site şu

http://seni.seviyorumburcu.sitemynet.com/

swish ve frontpage karışımı amatörce bir şey yaptım işte

evet arkadaşlar yok mu aranızda ASP bilen bir yardımcı olu verinde şöyle güzel bir site yapıyım diyorum

bayX arkadaşım bende bunu sorcaktım.Bende senin gibi asp-nuke yükledim hazır portal ama bir türlü değişiklik yapamıyorum sayfada

6 - 7 çeşit portal yükledim.Hepside birbirinden güzel ama değişiklik yapmaya gelince bir şey yapılmıyor çok ufak değişiklikler yapabiliyorum.
    Birde bu hazır portalların yönetim sisteminin (admin menü) çok yardımı olmuyor.Ne bilim sadece başlıkları filan değiştirmeye yarıyor. Daha Fazla değişiklik yapmamızı sağlayacak bir Program mı lazım artık ne yapmamız gerekiyor :?: :?: :?: :?: :?:

8)

vallahi peter pan arkadaşım sen yine iyisin ben başlıkları bile değiştiremedim ben başlıkları değiştirmek istemiyorum zatende mesela downloadlar kısmına program koyaçağım ama nasıl yapaçağım buun mesela resimler link inin içine resim koyaçağım yapamıyorum resimlere tıklıyorum bomboş buralara nasıl resim koyaçağız haber kısmına nasıl haber yazaçağız download kısmına nasıl program ekleyeçeğiz ki adam girince download etsin dimi bunları bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Benzer Başlıklar

1. web sayfalarını engelleme
    ergin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.02.2007, 12:03
  2. swf dosyaarını açıp düzenlemek
    serapsarar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 21.09.2006, 18:24
  3. i.explorer web sayfalarını açamıyor.
    alperen_99 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7