PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: ICQ kullanımı

Varsayılan ICQ kullanımı

Arkadaşlar ilk defa ICQ kullanmaya karar verim fakat onun hakkında hiç bir bilgim yok tek bildiğim haberleşme için kullanıldığı. Sizce hangi sürümü daha iyi (Türkçe) ve nereden bulabilirim. Bunun yanında kullanmak için izlemem gereken yol nedir.

Misafir

Selam, ICQ 2003pro Türkçe yi tavsiye ederim,advance moda geçmeden(öğrendikçe advance modu da kurcalayabilirsin) programı kurup çalıştırdığında yeni kullanıcı için bir hesap açman gerekecek türkçe ıcq yönergelerini takip edip kolayca başlayabilirsin.Arkadaş bulabilmen için kullanıcı bul butonuna tıklayıp çeşitli arama parametrelerini kullanarak yeni dostlarına mesajlar atabilirsin.Aldığın ICQ no nu ve password ünü biyere kaydet ilerde lazım olabilir.www.icq.com

walla bu zamana kadarki tek sohbet programım mİRC idi amapcnet kasım 2003 cd'sinden ICQ lite türkçe programını kurdum ve şu an kullanıyorum bayağı kullanışlı ve arayüzüde kolay anlaşılır..

ıCQ Lite kullanamadım zaten güzel bişiyede benzemiyor.

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Usak-Isparta

BEn ICQ lite kullanıyorum.Kullanmaya başlayalı 3 ay oldu.Çok güzel Üstelik Türkçe.www.icq.com adresine girdinin zaman zaten Türkçe Icq burada diye yAziyor.Oradan DOwnlaND EDEBILIRSIN.

Benzer Başlıklar

1. cpu kullanımı
    typhoon tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 04.04.2010, 22:47
  2. cpu kullanımı %100
    savasci tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 18.09.2005, 00:12
  3. ups kullanımı
    mtpacman tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5