PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Avaturk Oyun Sunucuları(LÜTFEN biri cevaplandırsın)

slm.geçenlerde bir miktar para ödeyip avaturk'e üye oldum ama önce tüm sayfaları ve sunucu bölümünü özellikle inceledim.Sonra girdim call of duty sunucusuna(hiç bir uyarı msj yok şu ayarları yapın,şu yamayı indirin vs vs).Sunucuya bağlandım oyuna girdim ama ne göreyim oyun (sanırım) dial_up oynanmıyor ekranda devamlı (con.interrup.) bağlantı kesik uyarısı çıkıyor ve eğer bende bir sorun yoksa ve oyun dial-up oynanmıyorsa neden hiç bir uyarı yazısı yok ve aynı sitede verilen teknik destek tlf'nun kimse açmıyor verilen mail adresine yazdım cevap yok.

LÜTFEN sorunumla ilgili acilen beni aydınlatırmısınız?(dial-up oynanılabiliyomu yoksa?)

Şimdiden çok teşekkürler(acil lütfen, onlara söylenecek bir çift sözüm var,tabi önce yetkili bulmam lazım!)

Beyler konuyla ilgili bilgisi olan hiç kimse yokmu?Olanlar lütfen yardım etsin?

şu anda aynı konuda bir mesajı avaturk forumuna yazdım. sorun büyük ihtimalle dial den kaynaklanmıyor çünkü ben adsl ile bağlıyım yine de var ben sorunu çözemedim.

Benzer Başlıklar

1. Lütfen Bana Biri Php Öğretsin
    Canercik tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 33
    Son Mesaj: 09.03.2007, 22:54
  2. Türkiye'nin En Büyük Flash Oyun Sitelerinden Biri
    OLUMUNE tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 04.05.2005, 21:41
  3. Biri oyun mu dedi!
    Tyranid tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4