PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Hosting hakkında bilgi Lütfen?

Arkadaşlar ben hosting hakkında bilgi almak istiyorum....???

Mesela bu hostingi ben evime kurabilirmiyim evimden sitemi yöhete bilir miyim illa hosting veren yerlere mi gitmem gerekiyor evimden sitemi yayınlayamaz mıyım ...??

evime hosting kurabiliyorsam neler gerekli hangi programlar ve işletim sistemi gerekli bana bunları açıklarsanız sevinirim

arkadaşım hosting dediğimiz olay world wide web (internet) üzerindeki sitelerin bilgilerinin depolandığı alandır hostingi se4n evine kuramazsın yalnız frontpage ile yapılmış ve şuanda internet üzerinde yayında olan siten varsa bilgisayarındaki programlarla hostingini kontrol altına alabilirsiniz ama bu çok zor bir iş bu olayı genelde hosting firmaları yapmaktadır..

evinden siteni yayınlayabilmen için ftp programlarıyla siteni ana web sunucusuna gönderebilirsin.ama frontpage içinde yerleşik publish (yayınlama) sihirbazı mevcut buprogram işini görür

yalnız dediğim gibi ücretsiz hosting veren sitelere üye olmalısın

eğer yahoo'dan mail hesabın varsa yahoo üzerinde www.geocities.com adresine gidrersin ve kendine ücretsiz web alan yaratabilirsin..

eğer herşeyin tamam oldumu (frontpage ile sayfaları hazırlama+geocities.com üyeliği) işin kolay

frontpage programını aç file> publish bölümünden ftp server bölümüne

ftp://ftp.geocities.com yaz ve dosyalarını yayınlamaya başla..

ben şahsen web sayfalarını frontpage ile yaptığım için bu yolu anlattım yoksa diğer arkadaşlardanda bilgi alabilirsin...

İyi çalışmalar

Arkadasım Apache Server adı verilen bir program sayesinde evindeki bilgisayarı Host yapabilirsin. Gerekli yerlerden izinlerini ve IP lerini aldıktan sonra (Burası ODTÜ oluyor) istedigin gibi adresde satabilirsin. Ama sunu unutma bilgisayarının 24 saat acık ve internete baglı olması lazım. Ve cok iyi güvenlik bilgin olması lazım. Malum Windows'da acıgın oldugunu düsünürsen. Kısacası evindeki bilgisayarıda Host yapabilirsin.

herkese teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

1. lg c2500 telefonu hakkında bilgi lütfen
    typhoon tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.05.2006, 01:12
  2. Opengl hakkında bilgi lütfen
    marihuana tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.09.2005, 09:44
  3. uzak masa üstü hakkında bilgi lütfen
    abalci1966 tarafından Yazılım forumunda