+ Başlığa Yanıt Yaz
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
21.01.2004 22:28 #1Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Konya
Kablonet Abonesi Olmak isteyenler Dikkat
Merhaba arkadaşlar
eğer kablonet abonesi olmak istiyorsanız ay sonunda olunuz çünkü kablonet faturaları ay sonlarında kesiliyormuş ve diğer ay içinde abone olursanız o ayda ne kadar kullandıysanız o kadarını daha ödersiniz çünkü ben aralık 12 de abone oldum ve şimdi fatura geldi 128 k kullanıyorum ve fatura normalde 72 milyon gelecekti fatura 115.200.000 aylık internet kullanımı faturası geldi ve bende gerekli yerleri aradım ve bana böyle bir cevap verdiler.
yani aralık içindeki 18 gün artı tüm ocak ayının faturası geldi tabi bu sadece ilk seferlik bir fatura olacak. yukarıda yazdığım sadece internet ücreti ilk bağlantı ücretleri ve kablo tv ücreti toplam 195 milyon geldi unutmadan kablo tv de 48 günlük olarak hesaplanarak geldi
Yani sonuç olarak ay sonunda abone olursanız ekstre birşeyle karşılaşmıyorsunuz ben 48 günlük bir fatura ödedim eğer aralık 30 da abone olsaydım normal fatura gelecekti adamlar birgün dahi olsa o bir günlük ücreti faturaya yansıtıyorlarmış yani demek istediğim olmak isteyenler varsa buna dikkat etsin ve son olarak bu mesele ADSL içinde geçerli imiş yani ADSL faturalarınızda normalden yüksek olursa bunun yüzünden olmakta
Telekom bunun hakkında abone olurken birşey dememişti bende bunları KILLI ya havale ediyorum birşeyleri sonradan öğreniyoruz ve birşey yapamıyoruz eh sözlerimizi KILLI anlatsın
-
21.01.2004 22:39 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Bilmem, nerden?
iyi de ay sonunda abone olsaydın 2 hafta az kullanmış olacaktın.
Kullandığın kadar ödemenin nesi garip anlamadım ben?
-
21.01.2004 23:00 #3Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Konya
mesele kullandığın kadar ödeme değil abone olurken bunun belirtilmemesi ve daha sonra abone olunca fazladan 43 milyon ödemektir. eğer bana böyle bir bilgi verilseydi en azından daha geç abone olurdum bu yüzdne maddi sıkıntıya düştüm ve abone olurken böyle şeylerin kesinlikle söylenmesi lazım gizliliği yok sonunda faturayı ödeyen müşteridir ve zor duruma düşende müşteridir
benim yazmamın sebebi adsl yada kablonet abonesi olacak arkadaşlar ona göre abone olsunlar ay sonunda yüksek bir fatura ile karşılaşmasınlar diye yazdım belki ebn 43 milyonla kurtuldum ama daha hızlı bağlantı seçeneğini seçen 256 512 gibi arkadaşlar ise daha kabarık faturalarla karşılaşacaktır sonra yapabileceğin birşeyde yok faturayı ödemek zorunda kalıyorsun ve maddi sıkıntı yaşıyorsun özellikle öğrenci arkadaşlar buna dikkat etsin
-
21.01.2004 23:29 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Bilmem, nerden?
peki 2 hafta önce (kasım sonunda) abone olsaydın ve şimdiye kadar 1.5 aylık değil de 2 aylık ücret ödeseydin problem olmayacaktı yani?
-
22.01.2004 00:03 #5Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Konya
öncelikle olmuşla ölmüşe çare olmaz ve senin ne amaçla cevap yazdığını bir türlü anlamadım sen herhalde dikkatlice okumuyorsun ben kendimden değil başkalarından bahsediyorum başka abone olacak varsa bu ayrıntıyı bilsin diyorum sen hala boş konuşuyorsun
iki aylık fatura olmaz tabi ödeme yaparsan. bu konuyu başka forumlarda da açtım ama senin gibi gereksiz sorular soran anlamadan yazı yazan çıkmadı teşekkür ederim yani
yollayacağın mesaj sayısını yükselteceksen başka mesajlara git bu mesaja cevap yazılsın diye yollamadım o yüzden git cevap bekleyen arkadaşlara cevap yaz
iki aylık fatura beklenebilecek bir faturadır gayet normaldir ama 48 günlük fatura beklenmez faturalar 1 aylık yada elektrik gibi 2 aylık olabilir
ve ilk üye olunacak arkadaşlara bu ayrıntı verilmeli ki insanlar sonradan ayırdığı paradan fazlasını ödemek zorunda kalıp maddi sıkıntı yaşamasın diyorum göründe seni telekomun sanal avukatı sanacak bana telekomu savunma
Benzer Başlıklar
-
Bannerli olmak yada bannersiz olmak işte bütün mesele bu...
yalniz_efe tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 28.08.2007, 20:27 -
Dikkat Dikkat 2 günlük bedava Rapid Premium!
SamJam tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 43Son Mesaj: 08.07.2006, 20:16 -
Dikkat Dikkat Sasser virüsünün zanlısı yakalandı
Spy_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 11.05.2004, 20:27 -
adminler ve olmak isteyenler icin... ilginc...
BLaXx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 18.04.2004, 19:09

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 01:30 / İnternet, Ağ ve Güvenlik