PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul.gif

Varsayılan ADSL Beni Deli Etti

Arkadaslar Bugun Tam 10 Saatir Kablolar ile ugrasıyorum lütfe yardım edin Corecess 3112 Modemim var 256 K Hattım Var ADSL Hattım 2 Güne kadar hersey güzeldi Hiç sorun yasamadım 6aydır Fakat dün ne olduysa oldu ve ben ya nete giremedim yada girdigimde sadece 212.156.4.4 ü pingledim yani o ip e ping atıyorum cevap veriyor fakat hicbirsiteye giremiyorum ne yapmam lazım? aradım telekom dedi kablolardan olabilir gittim en kaliteli kabloyu aldım ama gene düzelmedi simdi benim ne yapmam lazım

eğer kablo, modem, santral/ankastra gibi fiziki sorunları ortadan kaldırdın ve telekom ya da firmadan destekte aldıysan...
    internet bağlantı ayarlarını yenilemen hatta sürücüleri "0" dan yüklemen çözüm olacaktır. özellikle Xp kullanıyorsan fark etmediğin bir sorun olabilir...
    search for : Ouz Khan® Script n Audios

ip i otomatik ataman sorunu çözebilir.hattıda iyi kontrol et,modem bağlanıyormu.belkide hattan düşmüş olabilirsin 5-10 dakika fişi çek modemin bekle sonra tekrar bağlanmayı dene bağlanmassa teknik servisi ara adsl bi kontrol etseinle modemi görebiliyolarmı diye olmassa göremezlerse yani onlar yollıcaklardır servisi.kendine iyi bak

Benzer Başlıklar

1. realtek sorunu(beni deli etti)!!!
    berkerden tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 25.05.2011, 08:06
  2. Comodo beni deli etti.
    sezaikuyu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.02.2007, 13:31
  3. Lycos.co.uk'ta beni deli etti!
    ssariaydin tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0