adsl gittikçe yaygınlaşıyor.. bende şu an yok ama yazın bende adsl ye geçmeyi düşünüyorum .. adsl olursa internete devamlı bağlı kalacağım tabi.. peki bu internetten para kazanmak söz konusu mu ? bir zamanlar duymuştum .. reklam tıklamayla falan ilgili ? bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız bizi sevinirim.. kolay gelsin
Mersinde Adsl varmı? Varsa Varsa bi tek pozcuda vardır. Para kazanma olayına gelince internette küçük bi araştırma yap bir çok site bulursun. Hatta ben araştırma bile yapmadan hergün bir sürü site çıkıyo karşıma. Bi aratmayı dene.....
Hoş ve Hoşçakalın...
Bence bu tür şeylerle hiç uğraşmayın çünkü hepsi palavralardan ibaret,hemde bütçenizi fazlasıyla yıpratacak şeyler.Zaten kanunlarda bu durumlara,sitelere karşı işlemeye başladı.
Bir kere kanuna aykırı birşey söz konusu olamaz. Lütfen arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim. Türkiye'de İnternet Kanunu diye birşey yok dolayısıyla internet üzerinden yapılan birşeyin kanuna aykırı olması gibi bir durum söz konusu deil.Böyle durumlarda Avrupa'daki İnternet kanununa bakılıyor ve Avrupa'da internetten para kazandıran hiçbir sistem illegal deil yani içiniz rahat olsun.Tabi hepsine de güven olmaz.Ayrıca çok az para veriyorlar. Fakat benim profildeki sayfaya bakarsan oradan çok para kazanırsın. MLM sistemini kullanan bir olay.Almanya'dan geldi Türkiye'de ve oarada oldugu gibi burada da yasal. Zaten gerekli yasal açıklama var sayfada.
Size Bol Kazançlar