+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
17.05.2004 17:15 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Balikesir
İnternet Explorer Siteler Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor
Mrb.İnternet explorerin gazabındayım.Şöyle bir sorunum var.Girmek istediğim internet siteleri bazen açılıyor.Bazen açılmıyor.Açılmadğınında verilen hata ise "Sayfa Görüntülenemiyor" mesajı çıkıyor.Sistemde SpyBot ve Adaware yüklü.Bu programlara göre sistem temiz görünüyor.Ayrıca denemek için Netscape yükledim.Ondada aynı hata veriyor.Unutmadan , bahsettiğim bilgisayar bir ağ üzerinden adsl ile internete bağlanıyor.
Sorun ne olabilir ? Çözüm önerilerinizi bekliyorum ! Tşkler.
-
17.05.2004 17:47 #2
sende bir sorun yok bence, sitelerde sorun var, siteler arasıra update yapmak için sitelerini kapatıyor olabilirler sende o zaman açmayı deniyorsundur...
ama içinin rahat etmesini istiyorsun, explorer da araçlarda windows update var ordan gerekli yamaları yükleye bilirsin...
-
17.05.2004 18:52 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
sizin bağlantınız gibi bende ağ üzerinden adsl kullanıyorum,arasıra böyle hatalar oluyor..genelde hat gidip,geldiği için oluyor..tabii herhangi bir spyware girmemişse ki girdiğini de sanmıyorum,sisteminizi taratmışsınız; o zmn büyük ihtimalle hattınız kopmuştur..o anki bilgilerinizi öğrenmek için browser a varsayılan ağ geçidi (default gateway) yazıp,bakabilirsiniz..tavsiye; modeminizi restart edebilir veya bu ayar sayfasından hizmeti durdurup,tekrar başlatabilrsiniz..
ipucu; biraz öncede dediğim gibi spyware yüklenmişte olabilir..sanmıyorum ama yinede internet explorer ın temiz olup olmadığını anlamak için "windows explorer" dan veya bilgisayarım penceresinden,herhangi bir site adresi yazıp,bağlantı kurmayı deneyebilrsiniz..eğer istediğiniz siteyi açabiliyorsanız,(yani i.e den açılmayıp,bilgisayarımdan açılıyorsa) casus yazılımlar yüklenmiş olabilir.
-
19.05.2004 14:36 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Balikesir
herkese tşkler.fakat yapılacak bişey olmıyacağını söylemek istedim.sorunu düzeltmenin tek yolu "format"
ben de makineye format attım ve hersey düzeldi.Ama problemin adsl bağlantılarından veya sitelerin updatelerinden dolayı olmadığınıda söylemek istedim.
-
20.07.2008 12:40 #5
- Katılım Tarihi
- 2008
slm benim sorunum bu ınternet explorer açılıyo hiç bir site girmiyo görüntülenemiyor diyo msn de açılmıyo esed kullanıyodum virüs bulamadı mozilla da giriyorum yardımcı olursanız sevinirim
Benzer Başlıklar
-
windows xp yavaş açılıyor bazen de aşılmıyor neden
spatroon tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 26.08.2006, 15:51 -
Klavye, mouse girişi bazen çalışıyo Bazen çalışmıyo....?
goxodus tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 05.07.2006, 22:44 -
Diz üstü bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor..YARDIM
edebiyatci21 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 02.12.2005, 21:08 -
bilgisayar bazen açılmıyor
MSC tarafından Donanım forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 24.11.2004, 15:34 -
dial up ta açan siteler, adsl de bazen açmıyır..
spyman tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 12.11.2004, 10:23

Alıntıyla Yanıtla

Pc Özellikleri İyi ama kasıyor .
Bugün, 21:51 / Donanım