PCnet Online
Geri Dön   PCnet Online > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile İnternet Explorer Siteler Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Balikesir
Varsayılan İnternet Explorer Siteler Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor - 17.05.2004, 18:15

Mrb.İnternet explorerin gazabındayım.Şöyle bir sorunum var.Girmek istediğim internet siteleri bazen açılıyor.Bazen açılmıyor.Açılmadğınında verilen hata ise "Sayfa Görüntülenemiyor" mesajı çıkıyor.Sistemde SpyBot ve Adaware yüklü.Bu programlara göre sistem temiz görünüyor.Ayrıca denemek için Netscape yükledim.Ondada aynı hata veriyor.Unutmadan , bahsettiğim bilgisayar bir ağ üzerinden adsl ile internete bağlanıyor.

Sorun ne olabilir ? Çözüm önerilerinizi bekliyorum ! Tşkler.

Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

_SeNsiNi_ Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Muğla
Varsayılan 17.05.2004, 18:47

sende bir sorun yok bence, sitelerde sorun var, siteler arasıra update yapmak için sitelerini kapatıyor olabilirler sende o zaman açmayı deniyorsundur...

ama içinin rahat etmesini istiyorsun, explorer da araçlarda windows update var ordan gerekli yamaları yükleye bilirsin...
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 17.05.2004, 19:52

sizin bağlantınız gibi bende ağ üzerinden adsl kullanıyorum,arasıra böyle hatalar oluyor..genelde hat gidip,geldiği için oluyor..tabii herhangi bir spyware girmemişse ki girdiğini de sanmıyorum,sisteminizi taratmışsınız; o zmn büyük ihtimalle hattınız kopmuştur..o anki bilgilerinizi öğrenmek için browser a varsayılan ağ geçidi (default gateway) yazıp,bakabilirsiniz..tavsiye; modeminizi restart edebilir veya bu ayar sayfasından hizmeti durdurup,tekrar başlatabilrsiniz..

ipucu; biraz öncede dediğim gibi spyware yüklenmişte olabilir..sanmıyorum ama yinede internet explorer ın temiz olup olmadığını anlamak için "windows explorer" dan veya bilgisayarım penceresinden,herhangi bir site adresi yazıp,bağlantı kurmayı deneyebilrsiniz..eğer istediğiniz siteyi açabiliyorsanız,(yani i.e den açılmayıp,bilgisayarımdan açılıyorsa) casus yazılımlar yüklenmiş olabilir.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Yer: Balikesir
Varsayılan 19.05.2004, 15:36

herkese tşkler.fakat yapılacak bişey olmıyacağını söylemek istedim.sorunu düzeltmenin tek yolu "format" ben de makineye format attım ve hersey düzeldi.Ama problemin adsl bağlantılarından veya sitelerin updatelerinden dolayı olmadığınıda söylemek istedim.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 20.07.2008, 13:40

slm benim sorunum bu ınternet explorer açılıyo hiç bir site girmiyo görüntülenemiyor diyo msn de açılmıyo esed kullanıyodum virüs bulamadı mozilla da giriyorum yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
windows xp yavaş açılıyor bazen de aşılmıyor neden spatroon Yazılım 3 26.08.2006 16:51
Klavye, mouse girişi bazen çalışıyo Bazen çalışmıyo....? goxodus Donanım 3 05.07.2006 23:44
Diz üstü bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor..YARDIM edebiyatci21 Donanım 3 02.12.2005 22:08
bilgisayar bazen açılmıyor MSC Donanım 12 24.11.2004 16:34
dial up ta açan siteler, adsl de bazen açmıyır.. spyman İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 12.11.2004 11:23

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

251 gösterim, 33 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

36 gösterim, 6 yanıt

9 gösterim, 5 yanıt

39 gösterim, 4 yanıt

18 gösterim, 7 yanıt

29 gösterim, 7 yanıt

7 gösterim, 3 yanıt

17 gösterim, 3 yanıt

13 gösterim, 2 yanıt

8 gösterim, 1 yanıt