PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İnternete giremiyorum !!!!

Herkese selamlar arkadaşlar problemim dial up la bağlanabiliyorum ancak ne kazaa ne dc ++ ne de Iexplorerla hiç bir yere bağlanamıyorum sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkıyor dc ++ ta ise her açılışta bilmem kaç numarakı port dolu tekrar başlatın uygulamayı diyor her açılışta farklı bir port numarası söylüyor hiç bir yere bağlanamadığım halde system tray deki bağlantı göstergesinde gelen ışığı 3 5 saniyede bir yanıyor ancak giden ışığında hiç bir tık yok acaba virusmü bulaştı diyorum hem nortonla hem avg 6.0 la update leri yapılmış halde test ettim hiç bir şey bulamadı ne yapabilirim detaylı ir şekilde açıklarsanız sevinirim ... ( Kaç gündür dünyayla ilişkim kesildi bu yüzden )

sanırım alınan gönderilen bayt olayıda 1000KB geçmiodur banada oldu önce sisteminin adaware ile tarat ya da spybot S&D de olabilir bulunan trojan vs. benzeri dosyaları sil sorunun hallolur.geçmiş olsun...
    I am a man who walks alone...

sistemine trojan bulaşmış büyük bir ihtimalle. Port'ları tarattıran trojan programları var. Download sitelerinde bulabilirsin.

Ad aware hiç birşey bulamıyor birde bu portları tarattıran programın ismini verebilirseniz çok sevinirim

Makineni online olarak bir testtden geçirt.Sorunları zaten testden sonra anlayacaksındır.

Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. İnternete belli bir zaman sonra giremiyorum...(adsl)
    stone_man01 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.08.2006, 14:54
  2. İnternete belli bir zaman sonra giremiyorum...(adsl)
    stone_man01 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.08.2006, 14:17
  3. İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM
    TURTLE82 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.02.2006, 11:10
  4. İnternete bağlanma
    emrah_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 19.08.2005, 01:39
  5. İnternete ZAM!!!!!