+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Uydu ile İnternet
-
07.06.2004 11:59 #1
Uydu ile İnternet
Ben Uydu ile İnternet almak istiyorum. Superonline Sky Runner. Acaba aranızda daha önceden kullanmış olan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı?
Yani tavsiye edermisiniz? Çünkü ADSL'de çok bağlantı kopmaları oluyormuş.
Yardım ederseniz sevinirim...
-
07.06.2004 12:16 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
superonline sky runner ı hiç tavsiye etmiyorum..tamm download hızı iyi ama upload için telefon ile bağlantı kurmak gerekiyor..hem upload hızı yavaş kalıyor,hem de tel. faturası ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz..ben de ilk çıktığı zamanlar almak istemiştim ama bunu duyunca vazgeçtim..gerçi şimdi durum nasıl? bilmiyorum..eğer çift yönlü olursa (dl\ul uydudan) gerçekten mükemmel olur..
bunun dışında sky star 2 diye bir kartla downlaod yapılabiliyrmuş ama deneme fırsatım olmadı..normal de bu kart ile dijital yayınlar uydu üzerinden izleniyor,bir de ek olarak dosya indirimine izin veriyormuş..bir kaç ay öncesine ait chip dergisinde,bu konuyla ilgili bir yazı okumuştum.."netten bedava uydu hızında download" diye..anladığım kadarını aktarıyorum; tüm kurulum,montaj işlemini yaptıktan sonra bazı programlar sayesinde ,rastgele seçtiğiniz uzantıda (.mp3,.avi,vs.vs.) dosyaları yakalayabiliyormuşsunuz..aslında fena olmaz,hemen hemen tüm güncel film ve müzikleri bedava ,pc ye indirebilirsiniz..forumda uydu ile internete giren var mı? birde,yine bu kart ile aylık belirli bir ücret ödeyerek,istediğinizi indirebiliyormuşsunuz..hatta konuyla ilgili,dergilerde reklamlarını bile görüyorum..aylık 10-20 euro ya uydu ile internet diye..bunlar ne kadar doğru bilmiyorum? kullanan veya konu hakkında bilgisi olan var mı? eğer sorun çıkmıyorsa,bende bu şekilde bağlanmak isterim tabii..
-
07.06.2004 12:18 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Ank
Sky Runner da verıyı canakla alıyosun dıal up la gonderıyosun..
adsldekı sorunhların benzerı sky dada var dıe duydum cok emın olmamakla bırlıkde hava sartlarına baglı olarak hızda dusmeler yasanabılıyormus...
-
07.06.2004 12:20 #4
Bunu derken neyi kasttetin. Yani Upload dediğin ney? İnternette dosya göndermek falanmı?
Orijinalini Gönderen: Killex
-
07.06.2004 12:30 #5
- Katılım Tarihi
- 2004
evet dosya gönderme hızın.(veri gönderme).normalde bi şey indirmek istediğin zamn veya web sitelerini açmak istediğin zaman download hızın kullanılıyor..
upload için telefon hattı kullanıldığında,birde telefon ücreti ödüyorsunuz..ayrıca hız da düşük oluyor..gerçi normal kullanıcılar için upload hızını pek bir önemi yok,ne de olsa fazla miktarda dosya yollaması yapılmıyor..(tabii sitenize veya başka bir yere büyük boyutlu dosyalar yollamıyorsanız.)
Benzer Başlıklar
-
Uydu İnternet
Counter tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 03.06.2010, 13:15 -
Uydu Üzerinden İnternet
WRC tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 24Son Mesaj: 14.03.2010, 16:34 -
Uydu İnternet Bağlantısı
SkyWalker4u tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 21.11.2007, 19:27 -
Uydu İnternet Hakkında
limicro12 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 23.06.2006, 13:30 -
Uydu İnternet Paylaşımı
Navy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 02.04.2005, 17:45

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye (acill)
Bugün, 23:04 / Ürün İnceleme ve Tavsiye