PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Hotmail.de hiç bir sorun yok bundan emin olun,gprs/dial-up ile bağlantı sağlayıp hesabıma hiç sorunsuz ulaşıyorum.Bir arkadaşın dediği "key logger sorunu olabilir" cevabına pek katılmıyorum.Sizi bilgilendirmek amacı ile Keylogger nedir ;

Keylogger klavyeden girilen herşeyi daha sonra isteyene göstermek üzere kaydeden küçük progr*****lardır. Bu programların bilgisayarınıza bulaşması gibi bir durum söz konusu değil. Ancak siz yada sizin tanıdıgınız bir kişi sizin bilgisayarınıza kaydetmesiyle aktif hale geçebilmektedirler. Dolayısıla evinizde kullandığınız bilgisayarınızda durum pek korkutucu deyil. Ancak çalıştığınız kurumda yada bir internet kafede bu tür programları kontrol etme imkanınız neredeyse yok gibi. İşte burada olay gittikçe vahimleşmeye başlıyor demektir.

Düşünün, banka reklamlarındaki gibi bir banka işlemini acil olarak gerçekleştirmeniz gerekiyor. Teknolojiden faydalanarak bankanızdan birde İnternet şubesi açtırmışsınız (ne güzel). Yoldasınız ve aklınıza bir internet kafeye girip işlerinizi şip şak yapmak geldi ve yaptınızda. Peki ne malum kullandığınız bilgisayarda keylogger olmadığı. Sizden sonra birisi o makinanın başına geçip (daha önce keylogger'ı makinaya kuran kişi) İnternet şubenize girerken kullandığınız şifrelerinizi ve hatta kredi kartlarınızın bütün bilgilerini alabilir. İşte bu anda olay vahimleşmekten çok daha öteye gidiyor.

Keylogger'lar bu anlamda pek tehlikeli görünmüyorlar ama bu tür programların daha gelişmişleri yok değil. Evinizdeki bilgisayarınıza bile rahatlıkla bulaşabilen hem keylogger'ın yaptığı işi hemde çok daha fazlasını yapabilen ve başka bir bilgisayarla kontrol edilebilen programlarda var. TROJAN !...

(Alıntı : http://www.jaguarsoft.com/keylogger.asp )

Kolay gelsin.

Varsayılan slm

Cevabın için teşekkürler.Ama nedense bende hala hotmail ( sadece hotmail , site veya başka bir messenger değil sadece msn ve hotmail çok çok yavaş ) çalışmıyor.Hayret birşey !!!

bundan bir süre önceye kadar bende aynı sorunu yaşadım...yeni kurduğum bir antivirüs programı nedeni ile olduğunu sanıyorum.hatta bu konuda bu bölüme başlık açtım.geçen hafta öneri ile spyware doctor antivirüs programı kurdum ve ondan sonra hotmail'im donma noktasına geldi...nette hiç bir problem yoktu. daha sonra bu virüs programını kaldırarak microsoft security essential'ı kurdum ve şu an hotmailim ve internetim eski hızına döndü. sizede önerim, donma olayından önce bilgisayara herhangi bir yeni program yükledinizmi hatırlamaya çalışın (özellikle yüksek mb kapasiteli güvenlik programı yada benzeri gibi yada bilgisayarda başka bir programla çakışma yaratan türden) muhtemelen o çakışma yapıyor olabilir.(kesin ondandır demiyorum,sadece benim başıma geldiği için hatırlatmak istedim) kolaygelsin.

Benzer Başlıklar

1. Hotmail Sayfası neden açılmıyor
    gssivas tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 30.07.2011, 22:15
  2. Ipconfig neden çalışmıyor?
    deepnote tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 21.02.2010, 23:05
  3. kulaklık neden çalışmıyor
    hsnok tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.10.2006, 22:49
  4. Msn Hotmail sayfası neden ingilizce...
    musti_7777 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.09.2005, 20:00
  5. hotmail Outlook Express de çalışmıyor
    kadirokcu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.01.2005, 17:11