+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
07.07.2004 18:44 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
arkadaşlar yine ben bil.ım kendiliğinden kapanıyo'''
slm arkadaşlar sizde olmasanız napardım bilmiyorum
)ya ben gündüz çıkarken bil. ı açıp çıkıyorum 2-3 saat sonra kendilğinden kapanıyo kardeşim kontrol ediyo arada da mesela bugün 4 defa yeniden açmış ama ilginci yeniden açınca kaldsığı yerden devam ediyo tekrar açmıyorum yani direkt karşıma kazaa çıkıyo
neden olabilir??yardımlarınız bekliyorum çok teşekkürlerr saolunnn
-
07.07.2004 18:48 #2MuRaT_131Misafir
biraz daha açık bir şekilde anlatsan diyorum
-
07.07.2004 21:26 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
şöyle anlatıyım şimdi bende adsl var bende evden çıkarken açık bırakıyorum indirmek istediğim bir film varda kazaa lite açık kalıyor sonra ben çalışıyorum evden çıkıyorum bilgisayarı açık bırakıyorum ama 2 veya 3 saat içinde kendilğinden kapanıyor yeniden açtığımda ise bil. yeniden başlatılıyor ama açılır açılmaz kazaa açık bir şekilde(normalde otomatik başlatı kapalı)devam ediyor yüklemeye neden olabilir?
-
07.07.2004 23:31 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- bilmem,nereden?
Benzer bir durumu bende yaşamıştım ancak bu laptop kullanmamdan dolayı olmuştu.Daha açık konuşmak gerekirse belli bir süre geçtikten(mesela screensaverın devreye girmesinin ardından) sonra alet önce kendini beklemeye (askıya) alıyor daha sonra da hazırda beklet(hibernation) konumuna geçiyor.Hazırda beklet işleminde bilg. masaüstünün son halini çalışan programlar dahil (kazaa gibi) harddiske kaydediyor,sanki save edermiş gibi,en azından ben böle biliyorum.Daha sonra sen bilg.i açtığında sanki hiç kapanmamış gibi programların çalışmasının nedeni bu.Ben bunu bios ayarlarını değiştirerek yapmıştım ama xp`nin güç ayarları kısmından da yapılabileceğini tahmin ediyorum
-
08.07.2004 01:35 #5
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Seattle, WA
Güç Seçenekleri özelliklerinde "Sistemin Hazırda Beklemesi" nin "Hiç Bir Zaman"olarak seçmelisin
Benzer Başlıklar
-
pc kendiliğinden kapanıyo.
idoclup tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 06.08.2006, 15:58 -
Yine Kampanya Arkadaşlar Ücretsiz Baner Yapıyoruz.
kingsoft tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 21.06.2006, 22:03 -
Yine Internet explorer yine dert...
Raplex tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 21.01.2005, 23:11

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye (acill)
Bugün, 23:04 / Ürün İnceleme ve Tavsiye