+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: Siteleri çevrimiçi çalıştırmak.
-
29.07.2004 04:14 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul
Siteleri çevrimiçi çalıştırmak.
İnternette sörf yaparken bir siteyi indirmek istiyoruz daha sonra çevrimiçi incelemek için bunun yolu ie6 da favorites-add to faorites-make available offline ı işaretleyip custumize basıp download edilecek sayfaları işaretliyoz belli sayıda sayfa download oldu diyelim bağlantımı kestim daha sonra tekrar bağlandım
aynı sitenin diğer sayfalarını yüklemek istediğimde tekrar aynı sayfaların yüklenmesini beklemek zorundamıyım siteleri çevrimiçi incelemek için indirmenin en kolay yolu nedir?. orda custimize bölümündeki diğer seçenekler neler. Hepsi ingilizce çözemedim.
-
29.07.2004 08:27 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- istanbul
Sitenin tamamını incelemek istiyorsan , bir program vasıtasıyla tamamını indirmen daha mantıklı...
Geçen hafta bu konuda başlık açılmıştı (hatta daha önceden tartışıldı diye kilit bile konmuştu)
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...wtopic&t=18470İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...
-
29.07.2004 18:13 #3espirtlotusMisafir
şu yontemide deneyebilirsin ki ben cok kullanıyorum...
mesela www.trgamer.com a girdin..bir oyun incelemesi var cok uzun....once sayfaları teker teker goruntule ie penceresinde...sonra internetten çık.....ie penceresinde file menusunden work offline a tıkla..ve..tekrar trgamera gidersen...internetteyken gezdiğin sayfaları okuyabilirsin..
Benzer Başlıklar
-
bağlı üyelerimiz ile kimler çevrimiçi arasındaki farklar
__baris__ tarafından PCnet forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 21.08.2006, 12:51 -
Çevrimiçi Oyun Oynayalım mı?
_baris_ tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 19.07.2006, 21:57 -
4 webcam çalıştırmak
eskaeska tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 28.12.2005, 12:43 -
Php dosyalarını çalıştırmak
teknolojiweb tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 01.02.2005, 17:35

Alıntıyla Yanıtla

Wifi modem üzerinden hangi siteye...
Bugün, 23:35 / İnternet, Ağ ve Güvenlik