PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Siteleri çevrimiçi çalıştırmak.

İnternette sörf yaparken bir siteyi indirmek istiyoruz daha sonra çevrimiçi incelemek için bunun yolu ie6 da favorites-add to faorites-make available offline ı işaretleyip custumize basıp download edilecek sayfaları işaretliyoz belli sayıda sayfa download oldu diyelim bağlantımı kestim daha sonra tekrar bağlandım aynı sitenin diğer sayfalarını yüklemek istediğimde tekrar aynı sayfaların yüklenmesini beklemek zorundamıyım siteleri çevrimiçi incelemek için indirmenin en kolay yolu nedir?. orda custimize bölümündeki diğer seçenekler neler. Hepsi ingilizce çözemedim.

Sitenin tamamını incelemek istiyorsan , bir program vasıtasıyla tamamını indirmen daha mantıklı...

Geçen hafta bu konuda başlık açılmıştı (hatta daha önceden tartışıldı diye kilit bile konmuştu)

http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...wtopic&t=18470
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

espirtlotus
    Misafir

şu yontemide deneyebilirsin ki ben cok kullanıyorum...
    mesela www.trgamer.com a girdin..bir oyun incelemesi var cok uzun....once sayfaları teker teker goruntule ie penceresinde...sonra internetten çık.....ie penceresinde file menusunden work offline a tıkla..ve..tekrar trgamera gidersen...internetteyken gezdiğin sayfaları okuyabilirsin..

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.08.2006, 12:51
  2. Çevrimiçi Oyun Oynayalım mı?
    _baris_ tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 19.07.2006, 21:57
  3. 4 webcam çalıştırmak
    eskaeska tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.12.2005, 12:43
  4. Php dosyalarını çalıştırmak