PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: alg.exe nedir?

Varsayılan alg.exe nedir?

alg.exe nin dialer olduğunu söyleyen bi yazı okudum bu forumda. tam yerini hatırlayamayacağım... emin olmadan bi işlem yapmak istemedim. çünkü görev yöneticisinde hep gördüğüm bi program. windows bileşenlerinden biri olabilir mi? bir de derginizden windows xp bileşenlerinin tam liste şeklinde yayınlanmasını isteyebilir miyim? belki daha önce böyle bir şey yayınlamış olabilirsiniz ama ben derginizi son 6 aydır takip ediyorum. gerçekten bilgisayarım ve onu korumak hakkında çok şey öğrendim derginizden. 6 ayda bu kadar ilerlediğim için mutluyum fakat daha önceden derginizi almaya başlamadığım için çok pişmanım. isteğime cevap verirseniz çok sevinirim...

o genelde internete bağlandıktan sonra çıkıyor.zaten dialer demek illa yurtdışına bağlanan kaçak prog. demek değildir. her türlü telefon numarasını çeviren şeye dialer denir benim bildiğim.zaten ing. windowsta accesories deki numara çeviricisi windows klasörü altında dialer diye geçiyor.

http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...wtopic&p=78455

Ayrıca PCnet dergisi bu türl bir konuya değinmişti fakat hangi sayı olduğunu hatırlayamıyorum.

Kolay gelsin.

alg.exe ram ini tüketen upload hızını yiyen işe yaramaz bir program msconfig den yada regeditten otomatik açılışını iptal edebilirsin ben öyle yapıyorum hiç problem çıkmıyor

saolun arkadaşlar... elbette pcnet bu konuya değinmiştir ama dediğim gibi son 6 aydır pc okuyorum...

Benzer Başlıklar

1. wlan,lan,turpak nedir?kuruluş kodu biz açılımı nedir?
    gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 22.12.2009, 11:05
  2. PATA nedir? SATA nedir? NCQ nedir?
    KaDigitaL tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 01.08.2008, 17:21
  3. pop-up nedir
    gerald tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 11.06.2006, 12:25
  4. FTP nedir?