PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Yine explorer giriş sayfası..

Önceden adresi değiştiremiyorduk şimdi ise giriş sayfam boş yani about:blank olarak gözüküyor ama explorer'ımı açtığımda search bar diye bir arama sayfası cıkıyor ve her seferinde farklı bir reklam gelmek üzere bir popup penceresi açılıyor. Spy-bot , spy sweeper , ad-aware ile falan tarattım ama fayda etmedi. Explorer'ı yeniden kurdum yine işe yaramadı . Yardımlarınızı bekliyorum ..

bunu yapan program windowsun başlangıcına yerleşmiş olabilir. Başlat -> Çalıştır yolunu izle ve açılan pencereye msconfig yaz. Daha sonra Başlangıç sekmesine geçiş yap. Burada yabancı gördüğün programların yanındaki işaretleri kaldır. Bu işlemi yaptıktan sonra tekrar bir temizlik işlemi yap. Belki bu yöntem işine yarar.

ı ıh malesef orada başka programlar vardı durdurdum ama sorunum hala daha devam ediyor ..

Slm..Msn messencer'i kurarken arama çubuğunuda kurarsan açılır pencereleri engelleyebilirsin..kolay gelsin

Bana da olmuştu. Programlar çare etmiyor. Regeditten çare ettiremedim. Bütün htm,html vs dosyalarını inceledim. yetmedi yetiremedim.
    FORMAT ATTIM

Benzer Başlıklar

1. explorer giriş sayfası sorunu!
    ilyetus tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.12.2006, 08:45
  2. Explorer Giriş Sayfası Sorunu
    phonemen tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 03.12.2004, 14:41
  3. Explorer Giriş Sayfası
    tan_vedat tarafından Yazılım forumunda