PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Üsküdar

Varsayılan Data Kablosu ve Hafıza Büyütme

Nokia 3200 telefonum var.Geçen gün açtığım başlıkta moderatör arkadaş bana data kablosuyla oyunları bilgisayar indirip ordan da ücretsiz olarak telefona yükleyebileceğimi söylemişti.Şimdi aklıma takılan şu: ben bu halde oyunları kontör ile alıyorum ve baya da gidiyor.peki bilgisayardan gönderince hiçbir ücret ödemeyeceğim bu halde onların kârı ne olacak? o zaman herkes alır bi data kablosu ücretsizce onları yükler..peki bu data kablosu nokia'nın sitesindeki yazılımla uyumlu çalışıyormu?

Bir başka sorumda telefonun hafızası ile ilgili 1mb hafızası var ve şu anda ağzına kadar dolu.resim çekmek için bile (ki o kadar güzel olmasa da) hafızadan bir şeyler silin diyor.bu modelde hafıza yükseltme olayı var mı? :roll:

bak güzel kardeşim oyunları telefona yükleyebilmen için önce onları bulmalısın demi ? kimse "gel vatandaaaş bedava oyuun" diye pek bağırmıyor ama iyice araştırırsan oyunları bulman mümkün.

ikinci sorunun cevabı ise memory card lı bir model olmadığı sürece Hafıza yükseltilemez fakat dosyaları sıkıştıran telefon programları mevcut fakat ben sadece 60 serisi (3650/3660/6600 N-gage vs..) telefonlar için olanını gördüm ve pek işlevsel olduğunu söyleyemem ama telefonuna indirdigin zip dosyalarını açarken işe yarayabiliyor..

URsULA / İstanbul
    Söz sizde Ana Haber Merkezimizde ..

www.aivanet.com da cep telefonuna dair aradığınız herbişeyi bulabilirsiniz
    hemide beleş

sen sitelerden oyun download ettikçe adamların siteleri hit alacak..sen başkasına tavsiye etceksin...bunun için bedava..

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Üsküdar

bak güzel kardeşim oyunları telefona yükleyebilmen için önce onları bulmalısın demi ? kimse "gel vatandaaaş bedava oyuun" diye pek bağırmıyor ama iyice araştırırsan oyunları bulman mümkün.
    sağol da zaten bunu bende biliyorum..
    sen sitelerden oyun download ettikçe adamların siteleri hit alacak..sen başkasına tavsiye etceksin...bunun için bedava..
    iyi fikir bende bir data kablosu alırım artık..

Benzer Başlıklar

1. siemens data kablosu
    Folcon_7mm tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 08.03.2006, 14:37
  2. nokia data kablosu
    dertli001 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 02.12.2004, 20:57
  3. Data Kablosu Sorunu
    gray_matter tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1