PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
    Misafir

Varsayılan ne webdeki butonlar nede nero çalışıyor.

Benim xp yüklü,p4+256 ram+fx5200 ekran kartı+onboard ses kartı+16x dvd cdwriter combo+microsoft klavye ve mause ile philips 107T5 donanımlı bir bilgisayarım var.Bu bilgisayar ilk geldiğinde üzerinde xp kuruluydu.ancak ofiste dahil xpnin tümü ingilizceydi.Patronum bilgisayar kullanmayı az bildiği için mecburen türkçe xp yükledim.Diğer aygıtları da tanıttım.Ayrıca adsl i ağdan kullanıyorum.Bilgisayara bir aralar bir virüs bulaşmıştı.İnternet Explorerı her açtığımda mavi renkli bir ekran ve üzerinde windows yazılı bir hata mesajı sayfası açılıyordu.Neyse tüm bunları ad-aware ile temizledim.Ancak şu anda da internet exploreri her açtığımda about-blank sayfası her ne kadar başka bir sayfa yapsamda dahi açılıyor.Birde email sayfalarıma girince email sayfam açılır açılmaz about blank açılıyor.Problem bununla bitse iyi.Bir türlü yeni bir email alamıyorum.Yada butonla gidilebilecek sayfalara gidemiyorum.ne kadar uğraştıysam olmadı.Javayı da yükledim ama bu da bir çare olmadı.Bir arkadaş ağımı kurarken bunun xpyi kurarken sertifikalardan birisine hayır dediğimi söylüyorbAncak ben kurarken hiç bir sertifika filan göremedim.Arkadaşlar benim xpyi tekrar mı kurmam gerekiyor.Birde son olarak nero 6 türkçeyi kurdum.ama bir cd kopyaladıktan sonra bir daha açılmıyor ve hep hata veriyor.Yanıtlarınız için şimdiden teşekür ederim

ne kadar sorunlar halledilsede en iyisi yeniden format atmak ve yeni bir xp kurmaktır. ardından yamaları sp1 kurdun mu bilgisayarın eskisinden daha iyi olacaktır.
    bu kadar sorundan sonra yine sorunlar yaşayabilirsin. en temizi format at

Format attıktan sonra lütfen gerekli update leri windows update sitesinden yap

Sassel ve WormBlaster ilk yapman gerekenler olsun.
    Windows update sitesinden tüm update ler 20-25 dk. 256k modem ile ağ üzerinden sürüyor. Hatta daha kısa bile sürebiliyor.

Ben service pack i kurmadım çünkü pek güven uyandırmadı içimde ayrıca ad-aware e benzeyen başka bir program daha var kazayla onu kurmuş olma sakın ..

Web sitelerinde Macromedia Flash Microsoft Mac gibi firmaların sitesinde sana Onay kutusu çıkarsa evet e basabilirsin ama onun dışında hiç bir siteden gelen onay kutularına olumlu cevap verme..

Eğer explorer ının ana sayfası değişiyorsa
    İnternet Explorer Ayarlarından ; yani ;
    Araçlar > Internet Seçenekleri / Programlar Menüsü ^> altından "Web Ayarlarımı Sıfırla" Seçeneğini kısmen işini görecektir. Bu işlemi yaptıktan sonra
    bilgisayarının açılışta açtığı programlardan yabancı olanların açılmasını engelle.

C:\ altında bilmediğin kısa yada anlamsız bir isme sahip klasör varsa içindekileri çalıştırmadan gerekli mi değil mi diye bak ve sil..

daha sonra Ayarlarımı Sıfırla yı tekrardan yaparsan iyi olur çünkü kendilerini defalarce kez aktif etmek için yol ararlar..

aklıma gelen bu kadar
    ha birde açılışta açılan ve ne olduğunu bilmediğin programların adını not edip onları bilgisayarda arat ve sil..

Eğer çalışıyor gibi bi hata verirse yeniden başlattıktan sonra dene
    yine silemezsen son çare dos altından silmelisin...

Misafir

Teşekkür ederim URsULA ve şiirlerinefendisi arkadaşlar.Sadece sizlerden mesaj geldi baksanıza

Benzer Başlıklar

1. e-maillerde çalışmayan butonlar
    akaman tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.12.2006, 17:44
  2. Pc Net Sitesinde Resimler Butonlar Gözükmüyor
    aytaccici tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 02.05.2006, 13:02
  3. msn nede kişisel resmi büyük yapma
    turhan tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 3