PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: spam

Varsayılan spam

selamlar arkadaslar ben habire arkdas listemdeki adreslerden spam mailleri alıyorum bunu nasıl yapıyorlar benim arkadaslistemi nerden biliyorlar merak ettim

Bilgisayarındaki cookieleri okuyorlardır. Tam olarak bilmiyorum ama tahminim bu yönde.

ben cafeden giriyorum nete

Spam icerikli mailler almanin nedeni arkadaslarinin bilgisayarina virüs bulasmis olmasindan kaynaklanabilir. Zira benim de mailime cok yakin bir arkadasimdan dedigin gibi sürekli mail geliyordu. Bilgisayarinda bulunan virüs nedeniyle gönderiyordu. Sonradan bilgisayarini virüs taramasindan gecirdi ve sorun cözüldü. Fakat benim söyledigim olayda icerigine dosya attachment edilmis virüs geliyordu, reklam amacli yazilar degil. Benzerlik görüyorsan olaylar arasinda cevabida büyük ihtimalle budur. Zira baskasina ait bir mail adresinden reklam gönderilebilmesi icin ya gönderen kisilerin sifrelerinin calinmis olmasi lazim, ya da virüs bulasmis olmasi lazim. Bildigin gibi günümüzde bazi virüsler bu sekilde yayiliyor. Arkadaslarini durumdan haberdar etmen ve bilgisayarlarini virüs taramasindan gecirmelerini istemen gerekiyor sanirim. Aklima baska bir neden gelmiyor. Umarim yardimi olur.

Iyi Calismalar...

Benzer Başlıklar

1. Virus - spam
    metesen tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.11.2006, 11:42
  2. spam
    gunay97 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 14.10.2006, 00:35
  3. spam belası
    serdarkara tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda