PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan 1 OCAK KABUSU GERÇEK OLACAKMI ?

MERHABA,

Özel bir TV kanalından Bir konuyu sizin ile paylaşmayı istedim.1 OCAK 2005
    Hacker saldırılarına hedef olacakmiş yüzlerce Binlerce Hacker hedef Gözetmeksizin sistemlere sunuculara saldıracaklarmış..Hatta ceptelefonlarımıza bile saldırı yapacaklarmış.Demeki birisi Birinin kuyruğuna kötü basmış olmalıki Gülmekten yıkıldık...Haber şöyle
    ABD ile ilişkilri kesmeye çalışan radikal Dinci Hackerler İrail ve Tüm ABD,AB ve Türkiye deki Bilgisayarlara saldıracaklarmiş.Haber öyle komikki Güle güle yıkıldık. Ama Haber Microsoft,ta bomba gibi düşmüş adamlar Güvenliklerini son sisteme almışlar.ve tüm ABD şirketleri 1 OCAK 2005 de Bilgisayarlarını nete kapatma Kararı almış buda Lamerlerin ekmeğine yağ sürmüş.Herkez bizden korktu diye tehdidine tehdit katmış ve Bizide güldürmeyi başarmışoldular.Bizim Tüm sunucularımız açık olacak 1 OCAK ta bakalım ne olacak..

Sonra İRC giren lamerler herkece tehtit atmiş eee ne olacak G-Line yemişler.Sonra gerçek Hackerlerin hişmına uğramışlar ne diyelim Böyle Haberlerde var Sizinle Paylaşalım dedik..Güle güle yıkıldık. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Ha birde Şunu söyleyim

Bana Gelen Tehtit aynen şöyle
    sizin sunucularınız elimizde kendinize yer arayın diye MSN mesaj gelmiş bana Gülmekten ölecektik O sırada PCNet dergisi Okuyordum.Birden Bilgisayara Birşey oldu. ama Hemen Saolsun PCnet Bana yetişti hemen McAfee Fravalli kurdum ve McAfee Vurusscan,ıda kurdum 200 Vürüs yakaladı..1 Ay Anti-vürüs kulanmamıştım.-Saolasın Pcnet Olamasa neyapardık bilmem..Ama Teşekürediyorum Tüm çalışanlarına..Şimdi Bilgisayarım Bomba gibi Çalışıyor Ama daha
    hala TV programındaki Olayı merak ediyorum 1 ocak Acaba Çok mu ateşli geçecek Gülmekten öldük...
    Onalara sadece gülüyorum Bekleyecem 1OCAK bilgisayar,ımın Başında Olacam Bakalım Ne olacak :P
    :lol: :lol: :lol: :lol:

asparagas bir haberdir. bir ülkenin hackerları başka bir ülkeye saldırır deseler inanırım da hepsinin bir araya gelip saldırması bayağı bir abartılmış haberdir. bizim türkler brezilya ve amerikan siteleri toplu halde baya saldırdılardı böyle bişey olsa tamam derim diğer anlattığın şekilde olacağını hiç sanmam belkide bu yazı amerika için geçerlidir. yani amerikayı zorda bırakma gibi birşeydir yaptığı savaşlardan dolayı.
    bazı lamerlerde bunlardan kendilerine pay çıkarmak için dalga geçiyordur göz korkutmacasıdır başka birşey değil

Varsayılan Re: 1 OCAK KABUSU GERÇEK OLACAKMI ?

Alıntı Orijinalini Gönderen: MehmetOZKAN
    PCNet dergisi Okuyordum.Birden Bilgisayara Birşey oldu. ama Hemen Saolsun PCnet Bana yetişti hemen McAfee Fravalli kurdum ve McAfee yide kurdum 200 Vürüs yakaladı.
    Senin dedigin bu olay ne zaman oldu sorması ayıp. Yani 1 gundemi 200 tane virus...

Benzer Başlıklar

1. Gerçek Renk ve Gerçek Performans
    Aniki tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.12.2006, 11:52
  2. Ntfs Surucu Bicimi Ve Regedit Kabusu
    KonyaLi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 25.11.2005, 08:55
  3. Ocak asp :(
    fatihbir tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3