+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: 1 OCAK KABUSU GERÇEK OLACAKMI ?
-
22.10.2004 03:44 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
1 OCAK KABUSU GERÇEK OLACAKMI ?
MERHABA,
Özel bir TV kanalından Bir konuyu sizin ile paylaşmayı istedim.1 OCAK 2005
Hacker saldırılarına hedef olacakmiş yüzlerce Binlerce Hacker hedef Gözetmeksizin sistemlere sunuculara saldıracaklarmış..Hatta ceptelefonlarımıza bile saldırı yapacaklarmış.Demeki birisi Birinin kuyruğuna kötü basmış olmalıki Gülmekten yıkıldık...Haber şöyle
ABD ile ilişkilri kesmeye çalışan radikal Dinci Hackerler İrail ve Tüm ABD,AB ve Türkiye deki Bilgisayarlara saldıracaklarmiş.Haber öyle komikki Güle güle yıkıldık. Ama Haber Microsoft,ta bomba gibi düşmüş adamlar Güvenliklerini son sisteme almışlar.ve tüm ABD şirketleri 1 OCAK 2005 de Bilgisayarlarını nete kapatma Kararı almış buda Lamerlerin ekmeğine yağ sürmüş.Herkez bizden korktu diye tehdidine tehdit katmış ve Bizide güldürmeyi başarmışoldular.Bizim Tüm sunucularımız açık olacak 1 OCAK ta bakalım ne olacak..
Sonra İRC giren lamerler herkece tehtit atmiş eee ne olacak G-Line yemişler.Sonra gerçek Hackerlerin hişmına uğramışlar ne diyelim Böyle Haberlerde var Sizinle Paylaşalım dedik..Güle güle yıkıldık. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha birde Şunu söyleyim
Bana Gelen Tehtit aynen şöyle
sizin sunucularınız elimizde kendinize yer arayın diye MSN mesaj gelmiş bana Gülmekten ölecektik O sırada PCNet dergisi Okuyordum.Birden Bilgisayara Birşey oldu. ama Hemen Saolsun PCnet Bana yetişti hemen McAfee Fravalli kurdum ve McAfee Vurusscan,ıda kurdum 200 Vürüs yakaladı..1 Ay Anti-vürüs kulanmamıştım.-Saolasın Pcnet Olamasa neyapardık bilmem..Ama Teşekürediyorum Tüm çalışanlarına..Şimdi Bilgisayarım Bomba gibi Çalışıyor Ama daha
hala TV programındaki Olayı merak ediyorum 1 ocak Acaba Çok mu ateşli geçecek Gülmekten öldük...
Onalara sadece gülüyorum Bekleyecem 1OCAK bilgisayar,ımın Başında Olacam Bakalım Ne olacak :P
:lol: :lol: :lol: :lol:
-
23.10.2004 01:40 #2Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Konya
asparagas bir haberdir. bir ülkenin hackerları başka bir ülkeye saldırır deseler inanırım da hepsinin bir araya gelip saldırması bayağı bir abartılmış haberdir. bizim türkler brezilya ve amerikan siteleri toplu halde baya saldırdılardı böyle bişey olsa tamam derim diğer anlattığın şekilde olacağını hiç sanmam belkide bu yazı amerika için geçerlidir. yani amerikayı zorda bırakma gibi birşeydir yaptığı savaşlardan dolayı.
bazı lamerlerde bunlardan kendilerine pay çıkarmak için dalga geçiyordur göz korkutmacasıdır başka birşey değil
-
23.10.2004 02:26 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Re: 1 OCAK KABUSU GERÇEK OLACAKMI ?
Senin dedigin bu olay ne zaman oldu sorması ayıp. Yani 1 gundemi 200 tane virus...
Orijinalini Gönderen: MehmetOZKAN
Benzer Başlıklar
-
Gerçek Renk ve Gerçek Performans
Aniki tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 18.12.2006, 11:52 -
Ntfs Surucu Bicimi Ve Regedit Kabusu
KonyaLi tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 25.11.2005, 08:55 -
Ocak asp :(
fatihbir tarafından PCnet forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 23.03.2005, 16:03 -
Zip Kabusu
NoNe tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 09.10.2004, 17:42 -
Spam Mail Kabusu
sweet_boy57 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 10.09.2003, 16:12

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye (acill)
Bugün, 23:44 / Ürün İnceleme ve Tavsiye