PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: İT eğitim

Varsayılan İT eğitim

Herkese Merhabalar,
    Ben İTÜ 2. sınıf uçak mühendisliğinde okuyorum.Azerbaycanlıyım.
    Bir yandan bölümüme devam ederken ekstra olarak networking alanındada kendimi geliştirmek istiyorum.Şimdi uçaking ,networking ne alaka diyeceksiniz ama demeyin. :roll: Uçak beni pek kesmiyor , bilgisayar dünyası beni daha çok cezb ediyor, neyse.
    Şimdi şöyle hafiften piyasaya baktığımız zaman network academy , Bilge Adam ve s. şirketler Türkiyede bu işin ehli bir eğitim kurumları olarak gözüküyorlar.Belki çok güzel isteyeni adam edecek kalitede eğitim veriyorlardır , ama bir öğrenci için 6.5 milyar para verip böyle bir kursa gitmek ne kadar akıllıca :?: , işte bende onu size soruyorum. Bu işi bilmek için illa bir akademiye gitmeye gerek varmı? Varsa en iyisi , sonra gittiğimize pişman etmeyecek hakikatende bu işi bilen bir eleman olarak mezun olabileceğimiz bir akademi hangisidir?
    Bu işi içinde olan , girmiş çıkmış abilerimiz ablalarımız ,size sesleniyorum.Bana bu konuda bir perspektif kazandırın. :idea:
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

ben bu işi microsoft'un kendi düzenlediği eğitimlerinde ladım. Genelde aracı olarak ErdemSoft Eğitim merkezini kullanıyorlardı

Şuanda bende MSCE'e gidiyorum.Fakat ben kendimi sertifikalı yapıcam dersen Microsof'un sınavlarına girerek kendine sertifika alman gerekiyor aksi taktirde gittiğin kurs sadece kendin için yararlı oluyor.Bir işe girerken referans olarak gösterebileceğin bir belge olmuyor..Birde unutmadan sınavlar İngilizce ve istersen ben bilgisayardan anlıyorum teknik terimlere yabancı değilim dersen sıkıştırılmış yaz kursları var onlara bi bak ...

Kolay gelsin..

Benzer Başlıklar

1. eğitim vcd si
    isimsiz tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.03.2007, 21:35
  2. Eğitim Forumu
    intibah tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 23.09.2006, 17:29
  3. eğitim vcd'hazırlama
    s_saritoprak tarafından Donanım forumunda