PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan FTP nin Gucu Nedir :)

Mıllet slm.

Soracagım soru Hostlarla ve FTP nin etkılerıyle ılgıli. Daha da anlasılır yapmak gerekırse. Bi sitenin FTP sifrelerını bılmek ve halıyen sıteyı olusturan tum dosya ve klasorlere ulasabılmek Site ayarlarına ne kadar etkı eder. PHP ıle hazırlanana sıteler hakkında pek bılgım olmadıgı ıcın soruyorum. Mesala Normal bır HTML sıtesınden index sayfası silinse. Olay bıter. Ancak php sıtesınde bu derece oenmlı bır sayfa ya da klasor var mı ???

bir site rootunda blunan bütün dosyalar bir ağacın kökleri gibi bence hepsinin ayrı bir amacı görevi var php asp gibi işlevvsel sayfalarda bu daha önemli tabi bir sayfa giderse ona bağlı sayfalarda problem yaratır

dostum saol. Benım bunu sormamdakı temel amac Sıtemızın FTP sını bası gorevlı arkadaslara verıcem Upload hızlı olsun dıye. Tum dosyaları yedekledım. bı sorun cıkarsa FTP den
    tumunu yerıne yerlestırmem problemı cozer sanırım ??? Bunun dısında kotu nıyetlı olmaları halınde basıma cosemeyecegım ne gıbı problemler acabılırler ???

eğer birisi senin ftp sifreni bilirse hangi dille yazersan yaz ağacını kökten söker valla

hımm cok ıyı anladım olayaı peki son bır soru...

FTP sıfrelerı User Name Pass. falan nerden degısıyor. Hostıng den boyle bır ayar yaptırmak mumkunmu ?

Benzer Başlıklar

1. wlan,lan,turpak nedir?kuruluş kodu biz açılımı nedir?
    gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 22.12.2009, 12:05
  2. PATA nedir? SATA nedir? NCQ nedir?
    KaDigitaL tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 01.08.2008, 18:21
  3. mic bos nedir?
    pacanga_87 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.10.2006, 22:39
  4. %100 adsl gucu