+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
12.11.2004 10:03 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
dial up ta açan siteler, adsl de bazen açmıyır..
bazı formlar adsl de bazen açmıyor, dial upla bağlanınca açıyor bi bilgisi olan varmı..
bide bu başlık konusun da ağzı olan konuşuyor, eline internet alan başımıza adam olmasın lütfen... :x
-
12.11.2004 10:23 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Kocaeli
Merhabalar.
Bunu sebebi bazı bölgelerde bu siteye yoğunlaşmalarından kaynaklanıyor. Mesela siz izmirden bu girmediğiniz foruma girebiliyorsanız istanbuldaki giremiyor. Sebebini araştırdığımızda karşımıza çıkan sonuç pek inandırıcı olmasada o bölgedeki terminalin yoğunluğu kaldıramayıp timeout karşılığında time refresh yapması. DialUp'a gelince adsl ve kablo gibi kullanıcı sayısı çoğaldığından DialUp santralleri yoğun olmuyor ve adsl den daha hızlı giriyor ve rahat açıyor gibi bir izlenim veiryor. Ben burda bunu bizzat yaşadım ve bana söylenilenler (Cahiller tarafından) "adsl ne biçim hızlı ya, ben şu siteye giremedim evde telefon hattı ile 30 saniyede girdim ne biçim hızlı internet...." vs gibi cümleler ile karşılaştık.
Uzun lafın kısası, ya o sitenin serverinin olduğu bölgedeki santral yoğundur yada senin bölgedeki adsl santrali yoğundur. Yani sebebler çok. Benim bulduğum bulgular bunlar.
Başarılar.
Benzer Başlıklar
-
İnternet Explorer Siteler Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor
FeaRLeSS tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 17.11.2010, 21:03 -
Klavye, mouse girişi bazen çalışıyo Bazen çalışmıyo....?
goxodus tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 05.07.2006, 22:44 -
Diz üstü bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor..YARDIM
edebiyatci21 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 02.12.2005, 21:08 -
adsl.... korsan dial-up
xandercage25 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 11.08.2004, 18:52 -
Adsl mi Dial devam mı ... ve 128 Adsl ile oyun oynanırmı
AyHaN_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 07.01.2004, 20:20

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye (acill)
Bugün, 23:44 / Ürün İnceleme ve Tavsiye